Mam nadzieję że są i tu tacy faceci bo jak do tej pory są zadni sexsu szukający kochanek lub proponując sposorgi
Czy są tu faceci szukający szczęścia w miłości
Męzczyzn na fotce, którzy nawet nie ukrywają się z tym, ze to ich "życiowy cel". Nie wchodzą tu, zeby szukac związku, jak wiekszosc kobiet , ale zeby u tych kobiet "zamoczyc" bo skoro są same to (ich tokiem myślenia). na pewno desperacko wyposzczone.
Moj mąz nie byłby nim, gdyby myslał takimi kategoriami 😉
Tak są, np. ja jestem tyle że ja już swoje szczęście w miłości znalazłem :)
Ale ja nigdzie nie napisalam "wszystkich" wiec nie dopowiadaj sobie. Ale na pewno zdecydowana wiekszosc, co mozna latwo zauwazyc w: komentarzach,na wpisach w profilu, na forum...nie mowiac o pw.
S k ł a d n i a Dwornie, bardzo mnie to cieszy!
Owszem - ZDECYDOWANA WIĘKSZOSĆ jak juz czepiamy sie szczegułow. I nie jest to tylko moje zdanie, pisze tu tez z kilkoma kobietami i WSZYSTKIE twierdzą , że są nagabywane przez facetów szukających wyłacznie sexu. Jedna szuka związku i twierdzi, ze na 100 wiad.raptem KILKU jest zaintetesowana jej osoba, a nie tylko jej "wdziękami". Więc nie oszukujmy się , na pewno trafiają sie wyjątki (jak wszedzie) ale ten portal zaczyna się coraz bardziej kojarzyc z szukaniem sexu bez zobowiązan, a przynajmniej tak twierdzą nowe osoby, ktore zakladaną tu konta z polecenia.
Zresztą sama autorka tematu o tym pisze wyraznie.