Cześć. Mam na imię Karol i mam 23 lata. Szukam miłej i sympatycznej dziewczyny w przedziale wiekowym 18-25 lat, ja rocznikowo mam 24. Szukam kogoś o miłym usposobieniu, z kim będe mógł spędzić wspólnie czas. Lubię spacery, wyjścia do kawiarni, kina, knajp. Jeżeli też nie masz z kim spędzić czasu to odezwij się, chętnie Cię poznam i porozmawiam, poświęcam zawsze uwagę ludziom, na których mi zależy. Szukam kogoś wartościowego tzn. kogoś kto chciałby zbudować coś na stałe, kogoś szczerego i wiernego, ważne żeby ta osoba posiadała chociaż umiarkowany stopień kultury osobistej, nie toleruję chamstwa i prostactwa, zakłamania. Odezwij się jeżeli szukasz kogoś podobnego jak ja, jeśli masz jakieś zainteresowania, o których lubisz opowiadać i dzielić się nimi z drugą osobą. Szukam też kogoś ciepłego i uczuciowego chociaż w niewielkim stopniu. Nie szukam bezuczuciowych i nieromantycznych osób. No i mógłbym dalej tak pisać ale chyba lepiej się poznać :)
lista tematów
Szukam wartościowej dziewczyny
Witam! Szukam kogoś kto wypełni pustkę w moim do bólu dobrym serduchu. Przede wszystkim szukam dziewczyny szczerej, nie zakłamanej, której będę w stanie zaufać. Szukam kogoś, kto poświeci dla mnie swój wolny czas, czerpiąc z niego jak najwięcej wspaniałych chwil spędzonych razem, budując fundament naszego związku opartego na zaufaniu i wspieraniu siebie wzajemnie na dobre i na złe. Spotkajmy się w realu poznając się bliżej. Mam nadzieje ze znajdziemy wspólny język :) Przecież nie ma nic do stracenia, a zyskać możemy to o czym każdy marzy całe życie, szczęście! :) Jestem otwarty na propozycje. Więcej o mnie sie dowiesz pisząc priv. Rąsia drogie panie! :)