olek163
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 1
olek163
  18 lutego 2019 (pierwszy post)

Wiem że do lata jest jeszcze trochę czasu ale wolę zapytać zawczasu. W te wakacje chciałbym zawrzeć znajomość z dziewczyną z innego kraju. Wreszcie przeżyć szaloną wakacyjną miłość z np. Brytyjką, z którą można też potrenować swój angielski. Lecz na razie moja znajomość tego języka jest tak nikła, że 97% naszej rozmowy to było by dukanie i zastanawianie się "jak to powiedzieć". Skupmy się więc na narodowościach z którymi możemy dogadać się znając właściwie tylko język ojczysty.
Macie jakieś pomysły? Bo Ukraińca mieszkającego przy granicy jako tako jeszcze rozumiem. Może macie jakichś zagranicznych znajomych?

olek163

Jacek1982r
Jacek1982r
  19 lutego 2019
Naucz się języka no innej opcji przecież nie ma
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  19 lutego 2019
olek163
olek163: Wiem że do lata jest jeszcze trochę czasu ale wolę zapytać zawczasu. W te wakacje chciałbym zawrzeć znajomość z dziewczyną z innego kraju. Wreszcie przeżyć szaloną wakacyjną miłość z np. Brytyjką, z którą można też potrenować swój angielski. Lecz na razie moja znajomość tego języka jest tak nikła, że 97% naszej rozmowy to było by dukanie i zastanawianie się "jak to powiedzieć". Skupmy się więc na narodowościach z którymi możemy dogadać się znając właściwie tylko język ojczysty. Macie jakieś pomysły? Bo Ukraińca mieszkającego przy granicy jako tako jeszcze rozumiem. Może macie jakichś zagranicznych znajomych?

Z doswiadczenia Ci powiem ze moze byc roznie z tymi brytyjkami. Najlepiej to jak powiesz ze jestes z wloch czy z hiszpanii ale czesto sie okazuje ze potrafia cos powiedziec w tych jezykach wiec moze byc lipa. Generalnie my dla nich to jak rumunie dla nas. Z rozmow ze znajomymi moge Ci powiedziec ze wszystko idzie niezle jesli nie powiesz ze jestes Polakiem :D Oczywiscie sama anglia to 50mln ludzi wiec nie moge mowic za wszystkich ale zdecydowanie widuje sie wiecej par Polka i anglik niz angielka i Polak.
Dyana
Dyana
  19 lutego 2019
olek163
olek163: Wiem że do lata jest jeszcze trochę czasu ale wolę zapytać zawczasu. W te wakacje chciałbym zawrzeć znajomość z dziewczyną z innego kraju. Wreszcie przeżyć szaloną wakacyjną miłość z np. Brytyjką, z którą można też potrenować swój angielski. Lecz na razie moja znajomość tego języka jest tak nikła, że 97% naszej rozmowy to było by dukanie i zastanawianie się "jak to powiedzieć". Skupmy się więc na narodowościach z którymi możemy dogadać się znając właściwie tylko język ojczysty. Macie jakieś pomysły? Bo Ukraińca mieszkającego przy granicy jako tako jeszcze rozumiem. Może macie jakichś zagranicznych znajomych?

Są dostępne czaty anglojezyczne. Mozna tam na lajcie pogadać - czy SPROBOWAC pogadać - poczatkowo na zasadzie "kali jeśc-kali pić" ale zaloze się ze trafi się ktoś to z chęcią nawiąże kontakt. Byc moze nastapi jakaś transakcja wiązana - ktoś Tobie "korepetycje" z angola, a Ty np. "korepetycje" kucharskie.
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  19 lutego 2019
olek163
olek163: Wiem że do lata jest jeszcze trochę czasu ale wolę zapytać zawczasu. W te wakacje chciałbym zawrzeć znajomość z dziewczyną z innego kraju

Dopiero co planowałeś romans na maj z Czeszką:
https://s.fotka.com/forum/randka/1510584,Pytanie_na_temat_Cze

Teraz z Angielką...
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
olek163
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 1
olek163
  21 lutego 2019

Te Brytyjkę podałem jako przykład. Z Czeszką już prędzej się chyba dogadam a też mieszka za granicą.
Nie pogardzę także naszymi dziewczynami. I to nawet była by najlepsza opcja ale jest jeden mega (jak się przynajmniej wydaje) problem z ich tolerancyjnością.

olek163

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.