Panie jakie jest wasze ulubione miejsce na poznanie kogoś nowego komu właśnie macie ochotę wpaść w oko.
lista tematów
Gdzie kobiety łowią
Nie jestem fanką wędkowania...
Ale zważywszy na dalszy ciąg tematu zakładam, że nie o takie łowy chodzi :)
Konto usunięte: Panie jakie jest wasze ulubione miejsce na poznanie kogoś nowego komu właśnie macie ochotę wpaść w oko.
Generalnie uważam, że wszystko zależy od kobiety...
Są kobiety, które wolą być podrywane i wtedy miejsce nie ma większego znaczenia, bo większość i tak zależy od inicjatywy mężczyzny... Mogą jedynie postarać się bywać w miejscach, które dają większe szanse na to by je 'znaleziono', jak np. kawiarnia, kurs językowy, jakieś zorganizowane wycieczki, czy w gronie znajomych, itd...
A są takie, które same wolą podrywać, w tym wypadku głównie dyskoteki...
Osobiście, uważam, że w każdym miejscu można kogoś poznać, jesli tylko jest się otwartym na zawieranie nowych znajomych... Na pewno nie warto szukać tam, gdzie normalnie byśmy się nie wybrali, bo to np. 'nie nasze klimaty'... Nikłe są szanse, ze poznane tak soby, zagoszcza na dłużej w naszym życiu, skoro mamy odmienne preferencje... Najlepiej chyba w gronie znajomych, albo w miejscach, w których po prostu lubimy bywać, bo wiązą sie np. z naszymi zainteresowaniami... Podobne zainteresowania, pasje, poglądy zblizają ludzi i pozwalają zbudowac trwalsze relacje.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)