olek163
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 1
olek163
  22 listopada 2018 (pierwszy post)

Zbliża się Sylwester. Trzeba więc zacząć już coś planować.Chciałbym w tym roku gdzieś wyjść i poszaleć z rówieśnikami bez obecności rodziców. Inaczej kolejnego sylwestra spędzę w domu ze "starszymi". Niestety jestem niepełnosprawny i mieszkam na drugim piętrze kamienicy bez windy. Potrzebował bym więc pomocy przynajmniej przy dojściu do przykładowego klubu. A że jestem singlem chciałbym poznać przy okazji jakąś miłą koleżankę.
Mam nadzieję, że dyskutując w tym temacie, wymyślimy gdzie mógłbym się wybawić tej nocy. Jeśli co jest dla was nie jasne, chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

olek163

leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  23 listopada 2018
olek163
olek163: Zbliża się Sylwester. Trzeba więc zacząć już coś planować.

jak ten czas ucieka, kto by pomyslal, ze juz sylwester. dzieki za przypomnienie.
homoangelicus
homoangelicus
  23 listopada 2018

Może zwyczajnie zaproś kogoś do domu? Będziesz bezpieczny i inne osoby również. Możesz dać też coś od siebie, przygotować zakąski kanapki, napoje, wybrać filmy które obejrzycie, bądź gry planszowe w które zagracie w noc sylwestrową?
Trzeba przyznać, że tym ogłoszeniem wykazałeś się dużą dozą poczucia humoru, może któraś kobieta to dostrzeże. =)

olek163
olek163
  24 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Może zwyczajnie zaproś kogoś do domu? Będziesz bezpieczny i inne osoby również. Możesz dać też coś od siebie, przygotować zakąski kanapki, napoje, wybrać filmy które obejrzycie, bądź gry planszowe w które zagracie w noc sylwestrową? Trzeba przyznać, że tym ogłoszeniem wykazałeś się dużą dozą poczucia humoru, może któraś kobieta to dostrzeże. =)

Żeby zaprosić kogoś do siebie, najpierw muszę mieć kogo zaprosić a nie mam. Poza tym, na chacie będą starsi i zapewne przyjdą dziadek z babcią.

olek163

homoangelicus
homoangelicus
  24 listopada 2018
olek163
olek163: a nie mam

Oprócz internetu, możesz poznać osoby niepełnosprawne w stowarzyszeniach i organizacjach. Pochodzisz z aglomeracji śląskiej, na pewno takowe w Twoim miejscu zamieszkania się znajdują i pewnie organizują Sylwestra.
olek163
olek163: Poza tym, na chacie będą starsi

I co z tego? Masz pewnie swój pokój.... no chyba, że coś tam innego planujesz...
homoangelicus
homoangelicus
  24 listopada 2018
olek163
olek163: kogo zaprosić

Przez 27 lat nikogo nie poznałeś?.
olek163
olek163
  25 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: olek163: kogo zaprosić Przez 27 lat nikogo nie poznałeś?.

Znałem całą podstawówkę ale nasze drogi się rozeszły. To samo było z gimnazjum. Liceum miałem w innym mieście choć teoretycznie można im zaproponować spotkanie.

olek163

Fradar
Fradar
  26 listopada 2018

Jak chcesz mogę cię wynieść przed klatkę. Obejrzysz fajerwerki chociaż

olek163
olek163
  29 listopada 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak chcesz mogę cię wynieść przed klatkę. Obejrzysz fajerwerki chociaż

Dzięki za propozycję ale u nas już kilka lat nie strzelają. Chyba że ja już słuch tracę.

olek163

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.