Paweljuniros
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 25
Paweljuniros
  7 września 2018 (pierwszy post)

Hej kolega ma taki problem, jest z dziewczyna od 7 lat zareczeni, kupowałby ci wiele rzeczy zabieram na jedzenie co chwila przez 7 lat studiowalibyście razem pomagał i opłacał by wam stancje i po studiach byś stwierdziła ze to jednak nie to, to co by mogło byc przyczyna ?

Mruczyslaw
Mruczyslaw
  7 września 2018
Paweljuniros
Paweljuniros: po studiach byś stwierdziła ze to jednak nie to, to co by mogło byc przyczyna ?

Inny kolega.
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  7 września 2018

Ja myślę, że jej odbija z powodu zbliżających się wyborów samorządowych.

Podejmujesz wyzwanie?
GNEBICIEL
GNEBICIEL
  8 września 2018

Może za dużo jej dawał i za łatwo jej przychodziło wszystko nie musiała się o nic martwić dotarło do niej że jest jego utrzymanką i że poza seksem tak na prawdę nic ich nie łączy przez co czuje się osaczona i ubezwłasnowolniona... Bycie ze sobą 7lat a spotykanie się ze sobą przez 7 lat to tak prawdę mówiąc dwie gigantyczne różniące się od siebie relacje czy tam stany bytu...aby być z kimś na stałe trzeba dzielić z nim praktycznie swój cały czas wtedy człowieka można poznać dokładniej a nie tylko na parę godzin czy tam dni. Kobieta i facet muszą czuć się w swoim towarzystwie swobodnie puszczanie bąków bekanie dzielenie obowiązkami poznawanie swoich przeważnie wad i nauka ich tolerowania lub próba ich niwelowania ale nic na siłę... miłość to nie je bajka. Kocham cię to powinno być ostatnie słowo przed śmiercią.

Reasumując ma innego :ziober2: sponsora na boku XD

jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  8 września 2018
Paweljuniros
Paweljuniros: ze to jednak nie to

Gdy nie wiadomo o co chodzi to zawsze wkracza do akcji osoba trzecia. Spytaj kolegi czy nie ma jeszcze jednego kolegi.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  8 września 2018
Paweljuniros
Paweljuniros: Hej kolega ma taki problem, jest z dziewczyna od 7 lat zareczeni, kupowałby ci wiele rzeczy zabieram na jedzenie co chwila przez 7 lat studiowalibyście razem pomagał i opłacał by wam stancje i po studiach byś stwierdziła ze to jednak nie to, to co by mogło byc przyczyna ?

Przechodzony związek.
Jak ludzie faktycznie chca sie pobrac, to nie chodza ze soba, albo nie beda zareczeni latami, tylko formalizuja swoja znajomosc.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.