Ejsi6623
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Ejsi6623
  1 września 2018 (pierwszy post)
d83cdf37Trzeba szukać

EjSi

ToTylkoYo
ToTylkoYo
  1 września 2018

No no .. chłopak zarabiający w ejro, rzadko bywający w domu... Ładny kąsek dla Karyn ;) Tylko sie nie zdziw, jak po połrocznym pobycie za granicą na koncie będzie nadal wielkie 0,00 a laska w 3 miesiącu ciąży :D
Ja przez swoją pracę już 2 związki roz... zepsułem ;) i czekam za jedyną dla której to wszystko rzucę :/ ale juz ciężko znaleźć jakąś w miarę normalną w moim wieku xD

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  2 września 2018

albo jedno albo drugie....jednak jak już praca za granicą to tam szukać

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

LockOn
LockOn
  2 września 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja przez swoją pracę już 2 związki roz... zepsułem ;) i czekam za jedyną dla której to wszystko rzucę :/ ale juz ciężko znaleźć jakąś w miarę normalną w moim wieku xD

Znam to z autopsji d83dde01
leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  3 września 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: i czekam za jedyną dla której to wszystko rzucę :/ a

pytam serio, dlaczego mialbys wszytko rzucac?
ToTylkoYo
ToTylkoYo
  3 września 2018

Mówię o pracy kierowcy ;-) chociaż i tak już miałem półtora roku przerwy, a znowu do niej,wróciłem. Jeśli raz się zasiądzie za kierownicą, to,potem,ciężko bez tego żyć :-)

leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  3 września 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Mówię o pracy kierowcy ;-) chociaż i tak już miałem półtora roku przerwy, a znowu do niej,wróciłem. Jeśli raz się zasiądzie za kierownicą, to,potem,ciężko bez tego żyć :-)

hmmm, zeby rzucac wszystko dla kobiety, nie rozumiem, ale tez nie potepiam ;-)

a tak btw
dwoch kolegow z podstawowki jezdzilo po europie. ostatnio juz im sie nie chce i pozalatwiali sobie jazdy na miejscu, kazdy twierdzi, ze ma dosc byc psem w budzie i teraz spokojnie jak bialy czlowiek wraca do domu kolo 15-16
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.