Jestem zazdrosna ze pisze z innymi. Co mam zrobić?
lista tematów
Mój chłopak ma tu konto
chłopak ma tu konto to też postanowiłaś je założyć...większośc osób zajetych (nie licząc związków dla picu) ma tu konta, zabawne jest fakt że nie dodają zdjęc w okazałości związku a udają singli...
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
MrBigJ: chłopak ma tu konto to też postanowiłaś je założyć...większośc osób zajetych (nie licząc związków dla picu) ma tu konta, zabawne jest fakt że nie dodają zdjęc w okazałości związku a udają singli...
A skąd ten wniosek ze większośc osób zajetych (nie licząc związków dla picu) ma tu konta? Z moich danych wynika że większosc osób tu mających konta tak na prawda nikogo nie szuka....jesli chodzi o kobiety.
Konto usunięte: .A skąd ten wniosek ze większośc osób zajetych (nie licząc związków dla picu) ma tu konta? Z moich danych wynika że większosc osób tu mających konta tak na prawda nikogo nie szuka....jesli chodzi o kobiety.
ja w swojej wypowiedzi nie sugeruje, że kogokolwiek ktoś szuka ale stwierdzam fakt, że mimo związku promują swoje osoby, więc jakie to ma zadanie? uciekanie od życia codziennego czy urozmaicenie i flirtowanie ?
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
MrBigJ: ja w swojej wypowiedzi nie sugeruje, że kogokolwiek ktoś szuka ale stwierdzam fakt, że mimo związku promują swoje osoby, więc jakie to ma zadanie? uciekanie od życia codziennego czy urozmaicenie i flirtowanie ?
No takie konta dziewczyn w związku ktore tu są bez zadnego powodu i otwarcie przyznały że sa zajete to spotkałem dosłownie kilka