grz2609
grz2609
  18 czerwca 2018 (pierwszy post)
O mnie

Mam 33 lata, 192 cm wzrostu. Mieszkam w Białej Podlaskiej, w woj. lubelskim. Jestem skromnym, uczciwym, pracowitym, zrównoważonym i emanującym ciepłem mężczyzną. Nie jestem duszą towarzystwa, choć humoru mi nie brakuje. Lubię poznawać nowych ludzi, chętnie spędzam czas ze znajomymi. Lubię wyjść do kina, na rower, siłownię, czytać książki i od czasu do czasu biegam. Na co dzień pracuję, poza tym pochłaniam się moim zainteresowaniom. Mam wady, ale ciągle pracuję nad tym, aby być lepszym. Chciałabyś mnie poznać? Napisz. Będzie mi bardzo miło Cię poznać. 263a

Poznam

Poznam kobietę mającą cele w życiu, wesołą, miłą, która będzie potrafiła mnie czegoś nowego nauczyć, z którą będę mógł wspólnie spędzić czas, której spodoba się mój charakter i wygląd. Mile widziane pasje, zainteresowania. Interesuję mnie stały związek, ale nie mam nic przeciwko osobom, które chciałyby się poznać wyłącznie w celu znajomości, przyjaźni. Oczekuję w związku szacunku, zaufania, zrozumienia i szczerego uczucia. Wiek preferowany 20-30 l.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.