Ciekaweeeeee
lista tematów
Czy istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzna ? strona 2 z 2
Oczywiście, że taka przyjaźń jest możliwa. Nie wierzę w to całe gadanie, że prędzej czy później jedna strona będzie chciała czegoś więcej. Ja i moi przyjaciele tworzymy zgraną ekipę, są wśród nas kobiety i mężczyźni, pary i single i nikt się tam w nikim nie zakochuje ;) Jesteśmy jak rodzina, a ewentualnych partnerów dobieramy sobie spoza naszego wspólnego kręgu znajomości.
Konto usunięte: Oczywiście, że taka przyjaźń jest możliwa. Nie wierzę w to całe gadanie, że prędzej czy później jedna strona będzie chciała czegoś więcej. Ja i moi przyjaciele tworzymy zgraną ekipę, są wśród nas kobiety i mężczyźni, pary i single i nikt się tam w nikim nie zakochuje ;) Jesteśmy jak rodzina, a ewentualnych partnerów dobieramy sobie spoza naszego wspólnego kręgu znajomości.
widocznie spotykacie sie zawsze i wylacznie na trzezwo, byc moze w przestrzeni publicznej. po alko i z odrobina intymnosci pewnie nie byloby tak rozowo ;-)
Haha, akurat ja zawsze na trzeźwo - jestem abstynentką ;) Ale moi ludzie i po alkoholu znają granice ;) Ciężko o intymność, bo spotykamy się zawsze w większym gronie, ale generalnie o to nam chodzi. I serio, będę się upierać, że taka przyjaźń jest możliwa :)
Konto usunięte: le moi ludzie i po alkoholu znają granice ;) Ciężko o intymność, bo spotykamy się zawsze w większym
Konto usunięte: Haha, akurat ja zawsze na trzeźwo - jestem abstynentką ;) Ale moi ludzie i po alkoholu znają granice ;) Ciężko o intymność, bo spotykamy się zawsze w większym gronie, ale generalnie o to nam chodzi. I serio, będę się upierać, że taka przyjaźń jest możliwa :)
no widzisz, ja mowie z zycia sytuacje wziete a nie jakies teorie z mchu i paprioci ;-)