Ciekaweeeeee
lista tematów
Czy istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzna ? strona 1 z 2
Mężczyzna nie nadaje się na przyjaciela co najwyżej znajomego.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
A tak na poważnie to nie wierzę w taką przyjaźń. Prędzej czy później jedno z dwóch poczuje coś więcej do drugiej osoby i tym aspektem zakończą rozdział zwany przyjaźnią.
jestemwczorajsza: A tak na poważnie to nie wierzę w taką przyjaźń. Prędzej czy później jedno z dwóch poczuje coś więcej do drugiej osoby i tym aspektem zakończą rozdział zwany przyjaźnią.
Ale jeśli spojrzy się na aspekty typu mężatka brzydka i nie pociągająca fizycznie to wtedy jest jakaś szansa no albo ktoś z rodziny kuzynka czy nawet siostra... oczywiście nigdy nie będzie tak że się kobiecie zaufa w 100% baby po prostu nie mają zahamowań i żadnej powierzonej tajemnicy nie zachowają...taka prawda niestety.
Konto usunięte: Ale jeśli spojrzy się na aspekty typu mężatka brzydka i nie pociągająca fizycznie to wtedy jest jakaś szansa no albo ktoś z rodziny kuzynka czy nawet siostra... oczywiście nigdy nie będzie tak że się kobiecie zaufa w 100% baby po prostu nie mają zahamowań i żadnej powierzonej tajemnicy nie zachowają...taka prawda niestety.
Specjalnie wybrałeś skrajne przypadki. Niepociagajaca mężatka raczej nie będzie miała przyjaciół płci przeciwnej. Kuzynka lub siostra to rodzina, o tym tez nie mówimy bo zapewne koleżance w temacie nie o to chodziło.
A co do powierzenia tajemnic to się zgodzę, ale to zwykłe generalizowanie bo wiemy oboje, że czasem mężczyźni mogą być gorszymi plotkarami. Często się z tym spotykam.
ciekawe pytanie, osobiscie zgadzam sie z jestemwczorajsza, predzej czy pozniej, w takiej czy innej sytuacji, na pewno dojdzie do zblizenia, no chyba, ze mowimy o skrajnych przypadkach nie majacych tak na prawde zwiazku z rzeczywistoscia.
Jak się sobie nie podobają to istnieje :) w innym przypadku jedna ze stron zawsze chciałaby coś więcej
jest...po co gdybać na tematy, które są innym aktem niż widziane z serialów
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....