Xtadia
Xtadia
  23 maja 2018 (pierwszy post)

Jestem ze swoim chłopakiem juz jakiś czas ale on nie akceptuje moich znajomych. Gdy wychodzę z nimi on się obraza nie oddzywa do mnie a po czasie pisze ze źle się czuje. Jak mam z nim postępować ?

leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  23 maja 2018

zostawic.

Xtadia
Xtadia
  23 maja 2018
leon28
leon28: zostawic.

Nie chce go zostawić. Poza tym chłopak jest po zdradzie i długo zajęło mi aby znów zaufał komuś
GNEBICIEL
GNEBICIEL
  24 maja 2018

A co za znajomych masz ? W zyle dajecie a moze jakies czarne msze odprawiacie lub jakas schola czy inna sekta ?

BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  24 maja 2018

Zostawic znajomych, zostawic chlopaka i zostawic fotke.

Mruczyslaw
Mruczyslaw
  24 maja 2018

Rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady.

Riot0231
Riot0231
  24 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem ze swoim chłopakiem juz jakiś czas ale on nie akceptuje moich znajomych. Gdy wychodzę z nimi on się obraza nie oddzywa do mnie a po czasie pisze ze źle się czuje. Jak mam z nim postępować ?

Ale on się źle czuje z powodu tego że się obraził i że się nie odzywa do Ciebie? Jeśli tak to wiem jak go wyleczyć.
leon28
leon28
  24 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce go zostawić. Poza tym chłopak jest po zdradzie i długo zajęło mi aby znów zaufał komuś

tak na serio, to
widzisz ciezko jest wyrokowac, nic praktycznie o tobie i o twoim chlopaku nie wiedzac. opisz bardziej sytuacje, to moze cos uda sie podpowiedziec.
Avatar użytkownika XxXxP4R4NORMALxXxXXxXxP4R4NORMALxXxX
Reputacja: -28 | BluzgometrTM: 0
XxXxP4R4NORMALxXxX
  24 maja 2018

Podstawowe prawo drugiej osoby , to przywilej bycia innym , zaś my dokonujemy wyboru czy akceptujemy jej unikatowość czy też nie . Nie każdy potrzebuje życia towarzyskiego , a nawet wręcz przeciwnie są osoby o duszy introwertyka , które wolą żyć w osobności , gdzie być może złe doświadczenia z ludźmi ukształtowały takową osobowość , i taki człowiek może odbierać innych ludzi jako zagrożenie albo po prostu stratę czasu , dusza towarzystwa może mieć pod górkę z kimś takim w związku .

Każdy anioł jest częściowo prostytutką .

Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .

leon28
leon28
  24 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Podstawowe prawo drugiej osoby , to przywilej bycia innym , zaś my dokonujemy wyboru czy akceptujemy jej unikatowość czy też nie . Nie każdy potrzebuje życia towarzyskiego , a nawet wręcz przeciwnie są osoby o duszy introwertyka , które wolą żyć w osobności , gdzie być może złe doświadczenia z ludźmi ukształtowały takową osobowość , i taki człowiek może odbierać innych ludzi jako zagrożenie albo po prostu stratę czasu , dusza towarzystwa może mieć pod górkę z kimś takim w związku .

czyli jednym slowem nudziarz i zazdrosnik. czyli zostawic
Xtadia
Xtadia
  24 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Podstawowe prawo drugiej osoby , to przywilej bycia innym , zaś my dokonujemy wyboru czy akceptujemy jej unikatowość czy też nie . Nie każdy potrzebuje życia towarzyskiego , a nawet wręcz przeciwnie są osoby o duszy introwertyka , które wolą żyć w osobności , gdzie być może złe doświadczenia z ludźmi ukształtowały takową osobowość , i taki człowiek może odbierać innych ludzi jako zagrożenie albo po prostu stratę czasu , dusza towarzystwa może mieć pod górkę z kimś takim w związku .

Tyle ze on jest dusza towarzystwa i jeśli gdzieś on chce wyjść to ja nie mam z tym problemu
leon28
leon28
  24 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle ze on jest dusza towarzystwa i jeśli gdzieś on chce wyjść to ja nie mam z tym problemu

no to zazdrosnik czyli nadal zostawic
Avatar użytkownika XxXxP4R4NORMALxXxXXxXxP4R4NORMALxXxX
Reputacja: -28 | BluzgometrTM: 0
XxXxP4R4NORMALxXxX
  25 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle ze on jest dusza towarzystwa i jeśli gdzieś on chce wyjść to ja nie mam z tym problemu

Wybacz , za słabo opisałaś sytuację , nie znam ciebie ani twojego chłopaka i waszego towarzystwa , ale nie mniej jednak chyba ty też nie znasz za dobrze swojego partnera jak widać . Myślę , że najlepiej gdybyś po prostu go zapytała co mu nie pasuje , ponieważ żyjecie w swoim środowisku , to na pewno macie lepszy wgląd w siebie niż użytkownicy fotki .

Każdy anioł jest częściowo prostytutką .

Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.