FabikDanio1
FabikDanio1
  7 maja 2018 (pierwszy post)

Dlaczego kobiety zdradzają

ASZABENE
ASZABENE
  7 maja 2018

Dlaczego woda jest mokra ?

Erf
Erf
  7 maja 2018

Bo mają ochotę na nowego bolca, są podłe z natury i w ogóle ujowe. A jeśli facet zdradza to dlatego, że ma ujową loszkę. Czy wyczerpałam to, co chciałeś przeczytać?

ASZABENE
ASZABENE
  7 maja 2018
Erf
Erf: Bo mają ochotę na nowego bolca, są podłe z natury i w ogóle ujowe. A jeśli facet zdradza to dlatego, że ma ujową loszkę. Czy wyczerpałam to, co chciałeś przeczytać?

Sstrasznie wylewna w słowa się stalas ,co poszło ostatnimi czasy nie tak ?
GNEBICIEL
GNEBICIEL
  8 maja 2018
Erf
Erf: Bo mają ochotę na nowego bolca,

Uzasadnij :ziober2:
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  8 maja 2018

Jesli kobieta zdradza to tylko dlatego ze potrzebuje odpoczynku, potrzebuje przestrzeni w zwiazku, jest nekana, wykorzystywana itp. Jesli facet to dlatego ze jest meska szowinistyczna swinia bez uczuc.

Mruczyslaw
Mruczyslaw
  8 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego kobiety zdradzają

Bo to złe kobiety były...
Muuri
Muuri
  8 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego kobiety zdradzają

Takie nawyki mają.
Erf
Erf
  8 maja 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Sstrasznie wylewna w słowa się stalas ,co poszło ostatnimi czasy nie tak ?

Nic. Ot wszędzie natrafiam na takie pierdzielenie, a autor wątku właśnie to chciał przeczytać. xD

Konto usunięte
Konto usunięte: Uzasadnij

Cóż tu uzasadniać, każda kobieta marzy o egzotycznej przygodzie, ale pocieszy się choćby nowym bolcem jeśli tylko trafi się okazja. Zawsze przecież mogą zgonić na partnera, że to ich wina, jak się dowie. Mam nadzieję, że nic nie pominęłam w tej błyskotliwej teorii. :ziober2:

A, oczywiście bolec musi być jak najdłuższy, min 50 cm, a facet do bolcowania min 230cm wzrostu. xD
GNEBICIEL
GNEBICIEL
  8 maja 2018
Erf
Erf: każda kobieta marzy o egzotycznej przygodzie,

Wyjazd do Egiptu na wakacje i przelotny romans z młodym ciapatym nie koniecznie muzułmaninem ? :D
Erf
Erf: ale pocieszy się choćby nowym bolcem jeśli tylko trafi się okazja

To już podchodzi pod jakąś desperację wieku średniego który często dopada kobiety po 30stce XD
Erf
Erf: Zawsze przecież mogą zgonić na partnera, że to ich wina, jak się dowie

Jak facet chce sexu za często to źle jak zarobiony i nie ma go w domu np kierowca tira itp to też źle ... Kobiecie aby się nie nudziło trzeba zrobić dzieciaka albo kilka wtedy nie ma czasu juz na nic i poniekąd można być spokojnym przynajmniej na jakiś czas.
Erf
Erf: Mam nadzieję, że nic nie pominęłam w tej błyskotliwej teorii

Odpowiedź uznaję za dostatecznie wystarczającą.
Erf
Erf: A, oczywiście bolec musi być jak najdłuższy, min 50 cm, a facet do bolcowania min 230cm wzrostu. xD

O losie! 50cm to na taką dzidę można by dwie zwierzyny nabić :D 230cm wysoko mierzysz :D
Erf
Erf
  8 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyjazd do Egiptu na wakacje i przelotny romans z młodym ciapatym nie koniecznie muzułmaninem ? :D

Murzyn muzułmanin najlepiej. Inaczej to za mało egzotyczny.

Konto usunięte
Konto usunięte: To już podchodzi pod jakąś desperację wieku średniego który często dopada kobiety po 30stce XD

Skądże. Po 30 to już tylko spokojne betabankomaty co utrzymają taką, bo już do tego czasu ma 25 dzieci z murzynami.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak facet chce sexu za często to źle jak zarobiony i nie ma go w domu np kierowca tira itp to też źle ... Kobiecie aby się nie nudziło trzeba zrobić dzieciaka albo kilka wtedy nie ma czasu juz na nic i poniekąd można być spokojnym przynajmniej na jakiś czas.

Tu odpowiem poważnie. xD Myślę, że odpowiedzią na to dlaczego w wymienionych przez Ciebie sytuacjach kobietom zawsze jest źle, jest fakt, że wymieniłeś skrajności. Generalnie ludzie mają problem z wyborem partnerów, uczeniem się na błędach i problem z priorytetami przy tych wyborach i potem okazuje się, że wiele cech z czasem staje się coraz bardziej frustrująca wzajemnie. I tak jest w obie strony. ;)

Ok, zaznaczam znowu koniec powagi.

Konto usunięte
Konto usunięte: O losie! 50cm to na taką dzidę można by dwie zwierzyny nabić :D 230cm wysoko mierzysz :D

Co tym, im wincyj tym lepiej, kobiety to uwielbiają. :zabawa: Ano wysoko, wiadomo, że poniżej 240 to jakieś karły.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.