Dlaczego kobiety zdradzają
lista tematów
Dlaczego kobiety zdradzają
Bo mają ochotę na nowego bolca, są podłe z natury i w ogóle ujowe. A jeśli facet zdradza to dlatego, że ma ujową loszkę. Czy wyczerpałam to, co chciałeś przeczytać?
Jesli kobieta zdradza to tylko dlatego ze potrzebuje odpoczynku, potrzebuje przestrzeni w zwiazku, jest nekana, wykorzystywana itp. Jesli facet to dlatego ze jest meska szowinistyczna swinia bez uczuc.
Nic. Ot wszędzie natrafiam na takie pierdzielenie, a autor wątku właśnie to chciał przeczytać. xD
Cóż tu uzasadniać, każda kobieta marzy o egzotycznej przygodzie, ale pocieszy się choćby nowym bolcem jeśli tylko trafi się okazja. Zawsze przecież mogą zgonić na partnera, że to ich wina, jak się dowie. Mam nadzieję, że nic nie pominęłam w tej błyskotliwej teorii.
A, oczywiście bolec musi być jak najdłuższy, min 50 cm, a facet do bolcowania min 230cm wzrostu. xD
Wyjazd do Egiptu na wakacje i przelotny romans z młodym ciapatym nie koniecznie muzułmaninem ? :D
To już podchodzi pod jakąś desperację wieku średniego który często dopada kobiety po 30stce XD
Jak facet chce sexu za często to źle jak zarobiony i nie ma go w domu np kierowca tira itp to też źle ... Kobiecie aby się nie nudziło trzeba zrobić dzieciaka albo kilka wtedy nie ma czasu juz na nic i poniekąd można być spokojnym przynajmniej na jakiś czas.
Odpowiedź uznaję za dostatecznie wystarczającą.
Erf: A, oczywiście bolec musi być jak najdłuższy, min 50 cm, a facet do bolcowania min 230cm wzrostu. xD
O losie! 50cm to na taką dzidę można by dwie zwierzyny nabić :D 230cm wysoko mierzysz :D
Konto usunięte: Wyjazd do Egiptu na wakacje i przelotny romans z młodym ciapatym nie koniecznie muzułmaninem ? :D
Murzyn muzułmanin najlepiej. Inaczej to za mało egzotyczny.
Konto usunięte: To już podchodzi pod jakąś desperację wieku średniego który często dopada kobiety po 30stce XD
Skądże. Po 30 to już tylko spokojne betabankomaty co utrzymają taką, bo już do tego czasu ma 25 dzieci z murzynami.
Konto usunięte: Jak facet chce sexu za często to źle jak zarobiony i nie ma go w domu np kierowca tira itp to też źle ... Kobiecie aby się nie nudziło trzeba zrobić dzieciaka albo kilka wtedy nie ma czasu juz na nic i poniekąd można być spokojnym przynajmniej na jakiś czas.
Tu odpowiem poważnie. xD Myślę, że odpowiedzią na to dlaczego w wymienionych przez Ciebie sytuacjach kobietom zawsze jest źle, jest fakt, że wymieniłeś skrajności. Generalnie ludzie mają problem z wyborem partnerów, uczeniem się na błędach i problem z priorytetami przy tych wyborach i potem okazuje się, że wiele cech z czasem staje się coraz bardziej frustrująca wzajemnie. I tak jest w obie strony. ;)
Ok, zaznaczam znowu koniec powagi.
Konto usunięte: O losie! 50cm to na taką dzidę można by dwie zwierzyny nabić :D 230cm wysoko mierzysz :D
Co tym, im wincyj tym lepiej, kobiety to uwielbiają. Ano wysoko, wiadomo, że poniżej 240 to jakieś karły.