Witam, szczególnie Panie.
Trafiła tu któraś z Was na manipulanta, który najpierw Was intensywnie adorował, by po kilku tygodniach, bez powodu poniżać na każdym kroku, krytykować i ośmieszać ? Ja tak, siedzi tu taki jeden od lat, to jego chora gra z kobietami, podstawiłam mu koleżankę, robił to samo z nią, toksyczna osoba, ma zaburzenia osobowości, mieszanka narcyza, socjopaty i manipulanta. Ostrzegam, nie wszystko złoto , co się świeci... następnie , choć sobie nie życzyłam , nękał telefonami.... Po mnie spłynęło jak po kaczce bo rozszyfrowałam go szybko ale wiem, że są tu kobiety podatne na manipulację i może je emocjonalnie skrzywdzić. Pozdrawiam cieplutko :) i zapraszam do dyskusji.
Toksyczni Faceci na Fotce strona 1 z 2
Z pewnością tak :) zaburzenia występują niezależnie od płci ale niestety częściej takie dotyczą panów.
mogę i to nie jedno ale nie tu, zainteresowane osoby zapraszam do prywatnej korespondencji, po co go płoszyć ? usunie konto i założy inne...
nigdy nie odejdzie, to jego chory świat, bez tego nie potrafi żyć, dzięki takim relacjom karmi własne słabe ego, a spokój to ja mam :) wiem jak takich od siebie odpędzić, chciałam wiedzieć ile tu tego zjawiska i ostrzec inne kobiety, która zechce coś więcej wiedzieć, znajdzie ze mną kontakt, możliwe, że nawet trafiła na tego samego co ja
He he he i prawie incepcja nam się tutaj robi ,sen w śnie ,manipulacja w trakcie manipulacji ,ciekawe do ilu osób można się tak zagłębić ,jeden na jeden to Pikuś ,ale z 10 podstawionych na 10 podstawionych to już można się pobawić .
i pamiętajcie, on na pozór sprawia wrażenie zupełnie normalnej osoby, bardzo sympatycznej, o tym, ze coś nie halo, łapiesz po jakimś czasie...
Niestety nigdy nie trafiłam, bo nie biorę na poważnie ludzi z fotki tym bardziej mało bym się przejmowała zaistniałą sytuacją.
Ponoć kobiety też prowadzą taką działalność, może to z nudów czy takie hobby. Podziel się nickiem na PW to też się pobawie.
oczywiście i dobrze wie ze to karalne,dlatego nie zostawia śladów, nie lubi pisać, ani tu, ani smsów, chce rozmawiać, bo wie ze mało kto nagrywa rozmowy
Po drugiej stronie monitora może siedzieć każdy i trzeba być tego ryzyka świadomym zapuszczając się w internety. Naprawdę różne cele przyświecają ludziom (ludziom, nie kobietom czy mężczyznom) rezydującym na tym portalu. Fotka to wyborne miejsce dla chcących się dowartościować. Dlatego też dawanie numeru telefonu tak naprawdę obcemu chłopu uważam za nieco nierozsądne.