ZbawinskiR
ZbawinskiR
  14 kwietnia 2018 (pierwszy post)

Czesc czy to prawa ze dla kobiet facet ktory nie ma Auta lub nie mieszka sam jest malo zaradny?
Bo dla mnie to troche chore zeby po tym oceniac druga osobe

Muuri
Muuri
  14 kwietnia 2018

Dość już mam tych tematów tego typu ohh :and:

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  14 kwietnia 2018

Facet musi kupić auto albo motor, wybudować dom tylko na co mu drzewo? Żeby powiesić huśtawkę na gałęzi dla dziecka!

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  14 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo dla mnie to troche chore zeby po tym oceniac druga osobe

Zatem czym Twoim zdaniem jest ZARADNOSC? Samym istnieniem i posiadaniem jakiejkolwiek pracy byle miec co do garnka wlozyc?

Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma Auta

W tych czasach samochod ma kazdy, a robienie prawka na 18tke to standard. Zas auto za grosze kupic nie mozna.

Co do mieszkania w pewnym momence trzeb aisc na swoje i sie usamodzielnic... :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  14 kwietnia 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Co jest miarą zaradności kobiet? Czy to że ma dobrze zrobione brwi mieści się na tej skali?

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
ZbawinskiR
ZbawinskiR
  14 kwietnia 2018

BujajacaWoblokachh chodzi mi o to by razem do tego darzyć a nie wymagać od faceta i by kobieta na gotowe chciała a co ona zaproponuje sex ?

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  14 kwietnia 2018

Nie powiedziałbym, że to są jakieś chore wymagania. Prawie wszystkie moje koleżanki mieszkają same i same się utrzymują :D

OgnistaAura
OgnistaAura
  14 kwietnia 2018

Po co bierzecie takie kobiety, potem roją się takie durne pytania, faceci polecieli na dobrą dupę to sami sobie są winni a o pustakach to juz szkoda gadac :)

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  15 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Co jest miarą zaradności kobiet? Czy to że ma dobrze zrobione brwi mieści się na tej skali?

Juz nie rpzesadzajmy ;)
Moim zdaniem wazne by kobieta byla samowystarczaln... aby byla w stanie sama sie utrzymac i na siebie zaapracowac... Jakby nie bylo zyjemy nadal w kraju, gdzie kobieta i mezczyzna na tym samym stanowisku zarabiaja inne kwoty...

Konto usunięte
Konto usunięte: BujajacaWoblokachh chodzi mi o to by razem do tego darzyć a nie wymagać od faceta i by kobieta na gotowe chciała a co ona zaproponuje sex ?

Pono to mezczyzna jest 'lowca'...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  16 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co bierzecie takie kobiety, potem roją się takie durne pytania, faceci polecieli na dobrą dupę to sami sobie są winni a o pustakach to juz szkoda gadac :)

dokladnie, juz starozytni rosjanie twierdzili, ze jak sobie poscielesz tak sie wyspisz .
JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018

Taka zawsze będzie Cię ,,kochać,, za twoje posiadanie nie warto sobie taką głowy zawracać d83dde09

JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018

Takim kobietą głębsze uczucia są bardzo obce, to bioroboty choć niestety trochę zagubione i to jest przykre d83dde09

JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018

Taka kobieta nie wytrzyma z tobą najwyższej próby, lekcji, gdy los da wam najwyższą lekcje miłości, czyli gdy wasze posiadanie będzie zagrożone d83dde09 Jeżeli szczęście ma zależeć od posiadania to dla czego tylu ludzi wciąż jest nieszczęśliwych, rzadko, ktory zwiazek wygrywa nad tą iluzją posiadania, a to są próby dojrzałej miłości d83dde09 Teraz cała uwaga jest skierowana na materializm, konsumpcjonizm a kontrolerzy iluzji tylko na tym korzystają, na pewno nie rodziny :)

CuteNinja
CuteNinja
  30 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Czesc czy to prawa ze dla kobiet facet ktory nie ma Auta lub nie mieszka sam jest malo zaradny?

Jeśli ma do 25 lat i jeszcze studiuje, to wybaczam.
JaJesteem
JaJesteem
  30 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli ma do 25 lat i jeszcze studiuje,

nie lubię studentek i ich płaskich tyłków od siedzenia w ławkach, wole dziewczyny mniej zaprogramowane przez system edukacji, one są bardziej naturalne, spontaniczne d83dde09
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.