Jak w tytule..... młodszych od siebie mając dzieci, będąc z dziećmi i przeszłością?
lista tematów
Dlaczego kobiety poszukują młodszych???
Zastanawiam się po prostu czym się kierujecie KOBIETY pisząc że partner ma mieć od do? Zazwyczaj 5-10 lat mniej???
Te kobiety są coraz bardziej bezczelne. Mając dziecko, nie idą do klasztoru, tylko jeszcze ŚMIĄ ŚMIEĆ szukać miłości. No chore!
Zadajesz idiotyczne pytanie, nastawione na konkretną odpowiedź i dziwisz się, że jesteś traktowany niepoważnie. Uj we, co kieruje tymi konkretnymi kobietami, może szukają fikuśnego młodego bolca. Może miłości, albo sponsora. Zapytaj się tych kobiet. I zastanów sie w czym rzecz, że ciągle na nie trafiasz, bo jakoś nie wydają mi się dość liczną grupą, więc z jakiegoś powodu takie przyciągasz.
jw. Każdy ma przeszłość za sobą, ale nigdy się nie spotkałam by kobieta mająca dzieci szukała sobie na sile młodszego.. Raczej szukają starszego, dojrzałego faceta z którym mogłaby spędzić życie i się ustatkowac (nie miałam na myśli kasiastego fagasa). Ale to nie znaczy że takich nie ma.. pewnie kieruje nimi żądza popieszczenia swojego ego, by poczuć się młodziej itp.. ;-)