PJA74
PJA74
  31 stycznia 2018 (pierwszy post)

Jak w tytule..... młodszych od siebie mając dzieci, będąc z dziećmi i przeszłością?

Erf
Erf
  31 stycznia 2018

Oboje dobrze wiemy, co chcesz tu teraz przeczytać. xD

CuteNinja
CuteNinja
  31 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: młodszych od siebie

W swoim życiu nie spotkałam ani jednej kobiety, która szukałaby młodszego mężczyzny.
Konto usunięte
Konto usunięte: i przeszłością?

Ty, no ale każdy ma przeszłość :ninja:
PJA74
PJA74
  31 stycznia 2018

Każdy posiada....

PJA74
PJA74
  31 stycznia 2018

Posiadam, bez dzieciaków i dlatego TEN post.

PJA74
PJA74
  31 stycznia 2018

Zastanawiam się po prostu czym się kierujecie KOBIETY pisząc że partner ma mieć od do? Zazwyczaj 5-10 lat mniej???

Erf
Erf
  31 stycznia 2018

Te kobiety są coraz bardziej bezczelne. Mając dziecko, nie idą do klasztoru, tylko jeszcze ŚMIĄ ŚMIEĆ szukać miłości. No chore!

PJA74
PJA74
  31 stycznia 2018

Nie było tematu.....

Erf
Erf
  31 stycznia 2018

Zadajesz idiotyczne pytanie, nastawione na konkretną odpowiedź i dziwisz się, że jesteś traktowany niepoważnie. Uj we, co kieruje tymi konkretnymi kobietami, może szukają fikuśnego młodego bolca. Może miłości, albo sponsora. Zapytaj się tych kobiet. I zastanów sie w czym rzecz, że ciągle na nie trafiasz, bo jakoś nie wydają mi się dość liczną grupą, więc z jakiegoś powodu takie przyciągasz.

O5O
O5O
  31 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak w tytule..... młodszych od siebie mając dzieci, będąc z dziećmi i przeszłością?
jw. Każdy ma przeszłość za sobą, ale nigdy się nie spotkałam by kobieta mająca dzieci szukała sobie na sile młodszego.. Raczej szukają starszego, dojrzałego faceta z którym mogłaby spędzić życie i się ustatkowac (nie miałam na myśli kasiastego fagasa). Ale to nie znaczy że takich nie ma.. pewnie kieruje nimi żądza popieszczenia swojego ego, by poczuć się młodziej itp.. :zonk: ;-)
PJA74
PJA74
  31 stycznia 2018

O50 dziękuję za wyczerpującą odp. Pozdrawiam, powodzenia życzę, Romuald.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.