natusia4182
natusia4182
  16 stycznia 2018 (pierwszy post)

Hejka poniewaz zblizaja sie walentynki chciala bym poznac jakiegos fajnego pana zeby spedzic fajnie walentynki wiek hmm maksymalny to 20-26 :) pozdrawiam czekam na komentarze :) i wiadomosci na priv chlopaki :*** aa jesli jestes kobieta i brak ci znajomych aa chciala bys pogadac czy gdzies wyskoczyc to tez napisz mozna sie poznac nic do stracenia nie ma ale wole bardziej facetow :) PRZEPRASZAM ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE :) PSSS milego dnia ;)

turris
turris
  16 stycznia 2018

Sorki ale nie jestes w moim typie. Chyba ze tylko jedna noc to +

natusia4182
natusia4182
  17 stycznia 2018

Pewnie musisz byc brzydki skoro nie masz zdjec aaa skoro nie jestem w twoim typie to po co komentujesz

turris
turris
  18 stycznia 2018

Brzydka to jestes ty. Dlatego nie w moim typie.

natusia4182
natusia4182
  18 stycznia 2018

Chyba ty skoro nie masz zdjec ani jednego

turris
turris
  20 stycznia 2018

Serio spojrz na siebie. Twarz jak ptak tweety. Do tego pryszcze na cyckach i twarzyd83ddc24

natusia4182
natusia4182
  20 stycznia 2018

Nie ma ludzi bez pryszczy od tego zacznijmy mozna przerobic zdj tak zeby nie bylo widac lub dac tone tapety , kazdy gdzies ma jakas opryszczke aa ty geniuszu pewnie caly w opryszczkach skoro nie dodales zdj po za tym nie uwazam sie za idealna nie ma ludzi idealnych . Jak by kazdy byl idealny swiat bylby nudny . Aa ty jesli jestes idealny to Z DUPY STRONY jak juz .

Nawijka1987
Nawijka1987
  20 stycznia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie musisz byc brzydki skoro nie masz zdjec aaa skoro nie jestem w twoim typie to po co komentujesz

Rzeczywiście patrzysz tylko na wygląd . To prawda, że każda kobieta jest taka sama. d83dde02 Dziewczyny w młodym wieku nie przyznają się że patrzą na wygląd a brzydszymi nie chcą być bo nie chcą być wyśmiane przez innych...taka prawda smutne ale prawdziwe. Człowiek może być wysoki, niski, gruby, chudy, z łapą czy bez, z okularami czy też nie, może mu nawet łapa z d*upy wystawać. To jest człowiek. Należy mu się szacunek. Ja patrzę na sposób bycia i zachowanie. Nie pozdrawiam.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.