Hejka poniewaz zblizaja sie walentynki chciala bym poznac jakiegos fajnego pana zeby spedzic fajnie walentynki wiek hmm maksymalny to 20-26 :) pozdrawiam czekam na komentarze :) i wiadomosci na priv chlopaki :*** aa jesli jestes kobieta i brak ci znajomych aa chciala bys pogadac czy gdzies wyskoczyc to tez napisz mozna sie poznac nic do stracenia nie ma ale wole bardziej facetow :) PRZEPRASZAM ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE :) PSSS milego dnia ;)
lista tematów
Chętnie poznam. podkarpacie
Pewnie musisz byc brzydki skoro nie masz zdjec aaa skoro nie jestem w twoim typie to po co komentujesz
Nie ma ludzi bez pryszczy od tego zacznijmy mozna przerobic zdj tak zeby nie bylo widac lub dac tone tapety , kazdy gdzies ma jakas opryszczke aa ty geniuszu pewnie caly w opryszczkach skoro nie dodales zdj po za tym nie uwazam sie za idealna nie ma ludzi idealnych . Jak by kazdy byl idealny swiat bylby nudny . Aa ty jesli jestes idealny to Z DUPY STRONY jak juz .
Konto usunięte: Pewnie musisz byc brzydki skoro nie masz zdjec aaa skoro nie jestem w twoim typie to po co komentujesz
Rzeczywiście patrzysz tylko na wygląd . To prawda, że każda kobieta jest taka sama. Dziewczyny w młodym wieku nie przyznają się że patrzą na wygląd a brzydszymi nie chcą być bo nie chcą być wyśmiane przez innych...taka prawda smutne ale prawdziwe. Człowiek może być wysoki, niski, gruby, chudy, z łapą czy bez, z okularami czy też nie, może mu nawet łapa z d*upy wystawać. To jest człowiek. Należy mu się szacunek. Ja patrzę na sposób bycia i zachowanie. Nie pozdrawiam.