LastManStanding
LastManStanding
  28 grudnia 2017 (pierwszy post)

Szukam kobiety do stałego związku, która ma do zaoferowania coś więcej niż przyziemne fizyczności.
Poznam wysportowaną kobietę w wieku od 20 do maks. 29lat, bezdzietną, niepalącą, bez tatuaży, która nie pija alkoholu lub zachowuje granice przyzwoitości podczas sporadycznego spożycia.
Trzeźwo myślącej o przyszłości, spokojnej i radosnej z uśmiechem, który pozostanie, gdy uroda przeminie, która nie daje się ponosić prymitywnym emocją i potrafi zachować zimną krew w trudnej sytuacji, zwłaszcza pod presją.
Takiej, która jest gotowa, cierpliwa i świadoma podziału obowiązków oraz korzyści płynących z bycia w związku.
Punktualnej, lojalnej i stanowczej, która potrafi przyrządzić pokarmy roślinne i zwierzęce.
Szanująca naturę i żyjąca w harmonii z nią. Gotowa do wyjazdu za granicę RP.

O sobie dodam tu jedynie, że jestem bardzo opanowaną osobą, ceniącą sobie spokój. Pewnie stojącą na równoważni, płynnie poruszającą się, która wie kiedy na co jest czas nie patrząc na zegar. (świadome osoby będą wiedziały co to oznacza).
Należę do osób szczerych, skromnych, lojalnych i nie wymagających od innych czegoś, czego bym najpierw sam nie dał od siebie. Jestem tolerancyjny i amorficzny, cenię sobie szczerość.
Lubię muzykę, filozofię życia, naturę i ruch.

Zapewniam w pełni spokój i bezpieczeństwo, w zamian oczekuję lojalności, opatrywania ran i wspierania w pokonywaniu przeszkód i rozbijaniu barier na drodze życia, póki śmierć nas nie odseparuje.

Preferuję kobiety od 169 do 175cm, z ciemnymi oczyma i włosami, długimi prostymi. Szczupła sylwetka.

LastManStanding
LastManStanding
  28 grudnia 2017

Wykształcenie, pochodzenie i stan materialny mnie nie interesuje. Nie zaimponujesz mi iPhonem czy zdjęciami z ostatniej imprezy.
Lubię śmiałe i twórcze kobiety. Wystarczy mi jeden Twój szczery uśmiech :)
we dwoje, tylko we dwoje Ty i Ja

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.