xDarusia98x
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 1
xDarusia98x
  23 grudnia 2017 (pierwszy post)

Moja sytuacja życiowa jest jaka jest. Tata zmarł 4 lata temu i zostawił nas z kredytem. Mam trójkę młodszego rodzeństwa (najstarsze 7 lat) i w tym miesiącu zabrakło nam pieniędzy na wyprawienie Świąt. Chodzi tutaj o skromne potrawy i jakiś drobiazg dla każdego z dzieci. Tak niewiele potrzeba, żeby te Święta nie były takie smutne. Nie chodzi o mnie, ale one sobie na to nie zasłużyły. Ze swojej strony studiuję (dzięki temu mam stypendium socjalne) i pracuję na popołudnia a czasami na nocki i tym sposobem pomagam mamie. Staram się mieć jak najlepsze stopnie żeby od przyszłego semestru mieć stypendium naukowe co by poprawiło sytuację. Ale na tą chwilę Kochani bardzo proszę Was o pomoc. Proszę o nie pisanie głupich postów, bo to poważna prośba, a ja i tak jestem wykończona psychicznie wszystkimi stresami. Może akurat znajdzie się osoba życzliwa, która będzie mogła pomóc.

PiccoIo
PiccoIo
  23 grudnia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
xDarusia98x
xDarusia98x: Ze swojej strony
Tak zakładamy tutaj prawidłowo tematy o czym ma zawierać temat - https://fotka.com/forum/randka/1500971,Regulamin_Forum_Rand
xDarusia98x
xDarusia98x: Może akurat znajdzie się osoba życzliwa, która będzie mogła pomóc.
Raczej nie tutaj, udaj się do MOPS - sknery są ale może pomogą na święta.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.