Powiedz mu, że nie chcesz seksu. Przynajmniej do ślubu. Jak dla mnie 90% facetów, którzy tak bardzo Was kochają, w ciągu dwóch tygodni znajdzie powód dla którego nie może być dalej z Tobą, ale też zapewni Cię, że nie chodzi tutaj o ten seks.
Niestety mam takie smutne wrażenie, że większości facetom, kobieta potrzebna jest wyłącznie do seksu, (a na pewno takim, którzy nie mają jeszcze więcej niż powiedzmy 30 lat).
Oczywiście, ten "sposób" jest mocno naciągany, bo seks jest i będzie ważnym elementem związku, jednak uważam, że taki mały eksperyment, pozwoli Wam choćby sprawdzić, jak facet zareaguje, a to na pewno będzie cenna obserwacja :)
lista tematów
Sposób jak sprawdzić czy facet naprawdę Cię kocha!
No powiem C,i że prochu to Ty tutaj nie wymyśliłeś. A dodatkowo spierdzielisz komuś święta takimi pomysłami .
Głupie pomysły, seks nie jest najważniejszy ale jest częścią związku. Każdy potrzebuje czułości i ciepła. Szacunek wierność zaufanie szczerość to jest podstawą udanego związku
Konto usunięte: Powiedz mu, że nie chcesz seksu. Przynajmniej do ślubu. Jak dla mnie 90% facetów, którzy tak bardzo Was kochają, w ciągu dwóch tygodni znajdzie powód dla którego nie może być dalej z Tobą, ale też zapewni Cię, że nie chodzi tutaj o ten seks.
Przestań być taką manginą. A może zrobić coś w drugą stronę? Może powiedzieć typiarze, że albo zgodzi się na założenie bransolety na nogę i zero cuckoldu z męskimi modelami, albo kończymy znajomosć? Jak dla mnie 90% kobiet, które was "kochają" w ciągu kwadransa znajdą powód dla którego nie może być dalej z Tobą, ale też zapewni, że wacale nie chodzi o potajemny seks z męskimi modelami...
taa Rudolf.. ale reakcja prawidłowa w sumie.. no kurde odkrywcy pl.. nie potrafię juz serio czytać rad na forach o miłości i seksie, bo albo sie bzyka albo nie i jedni kombinują jak to zrobić inni to robią.
Nie wiem czemu mielibysmy sobie odmawiać przyjmności jak tylko chwile tu jestesmy na tej planecie do tego nic nie znaczymy, jestesmy tu tylko żeby geny dalej przekazywać... więc jak ktos ma ochotę bzykac i lubi to niech to robi i tyle.