Tak jak w temacie szukam odpowiedzialnego faceta który podejmie się wychowania 2 nie swoich dzieci. Wiek od 19 do 24 lat. Najlepiej Kraków bądź niedalekie okolice.
lista tematów
Szukam odpowiedzialnego faceta strona 2 z 2
Konto usunięte: Aż mnie zatkało. Teraz jak są dzieciaki to się zachciało odpowiedzialnego faceta? A wcześniej to co? Gangsta, ziom, JP. Już mi żal że te dzieci mają taką matkę.
słowa dobre ale już nie krytykujmy dzieci...aktualne społeczeńswto jakieś dziwne sie zrobiło...młode mamy itp...cięzki temat do rozwiązania....trzeba jedynie liczyć na rozum do głowy co do niektórych
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Konto usunięte: Tak jak w temacie szukam odpowiedzialnego faceta który podejmie się wychowania 2 nie swoich dzieci. Wiek od 19 do 24 lat. Najlepiej Kraków bądź niedalekie okolice.
No co, ogłoszenie, jak każde inne. Kolega właśnie niedawno wrócił od lekarza z "wyrokiem" : bezpłodny, a posiadanie dzieci było jego priorytetem życiowym. Od dłuższego czasu orientował się w sprawie adopcji i już wie, że to wcale nie taka prosta sprawa. W przypadku tego ogłoszenia "nadanie nazwiska" to jedna sprawa sądowa, która jest w zasadzie formalnością tylko.
Różne ogłoszenia już widziałam, i jeszcze żadne nie przebiło " sprzedam fiata uno, cena 4.800, bez negocjacji, wyrwana podłoga, reszta, jak widać" Hmmm ... płacisz 4.800 za coś, co ma "wartość rynkową" ... ;P ... 280 zł, przeliczywszy wagę na złomie ...
Tymczasem tu ? Całe 2 dzieciaki gratis !!