JustynaMierzwinska
JustynaMierzwinska
  14 listopada 2017 (pierwszy post)

Cześć. Jestem niepaląca. Mój chłopak do którego wprowadziłam się kilka dni temu jest nałogowym palaczem, w ciągu godziny potrafi 6 papierosów wypalić. Problem jest taki, że On ma 3 pokojowe mieszkanie, kuchnia, łazienka i wszędzie w całym domu pali. Nie usiedzi w jednym pomieszczeniu tylko chodzi z zapalonym papierosem po całym domu i wszędzie czuć dym papierosów nawet na ubraniach, najgorsze jest że nawet ubrania mi przesiąkły tym zapachem. Zwracałam jemu kilka razy uwagę, jeszcze zanim zamieszkaliśmy wspólnie, ale bardzo denerwuje się i nie chce słuchać moich uwag. Powiedział że jeśli mi nie pasi, to zerwijmy i się wyprowadź, ja za bardzo go kocham by go rzucić On mnie też.
- Dlatego chciałabym prosić o radę, co mogę zrobić i robić na co dzień w domu żeby nie śmierdziało tym dymem. Wspomnę też że nie pozwala teraz okien otwierać bo mu zimno. Czy są jakieś preparaty, środki chemiczne zwalczające te przykre zapachy?
Pomóżcie.

lce
lce
  14 listopada 2017

Spraw sobie dobrą wentylację, firanki pier raz na tydzień żeby nie ze żókły a pomieszczenia pomaluj raz na rok żeby nie było widać co dym zrobił z ścianami. A co do środków chemicznych to chyba nie ma takich co zwalczają ten przykry zapachy, tak by ci to nic nie dało jak pali co chwile w każdych pomieszczeniach.

caramella20
Reputacja: -73 | BluzgometrTM: 0
caramella20
  14 listopada 2017

zmien faceta,on sie nie zmieni... albo badz sama..

Mruczyslaw
Mruczyslaw
  14 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedział że jeśli mi nie pasi, to zerwijmy i się wyprowadź, ja za bardzo go kocham by go rzucić On mnie też.

Widocznie nie tak bardzo jak Ty jego. On Cię po prostu truje tymi fajkami, i ma to gdzieś.
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do środków chemicznych to chyba nie ma takich co zwalczają ten przykry zapachy, tak by ci to nic nie dało jak pali co chwile w każdych pomieszczeniach.

To fakt.
Mruczyslaw
Mruczyslaw
  14 listopada 2017

I już uciekła.

Pustelnik
Pustelnik
  14 listopada 2017

Xd idiotka skoro wiesz ze palil a go kochasz to powinnads sie przyzwyczaic albo sklonic go do ograniczenia xd

Sarna
Sarna
  14 listopada 2017

rzygłabym całując popielniczkę.

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  15 listopada 2017

Wyznacz mu jedno pomieszczenie do palenia a jeśli nie działa to przemyśl związek. Piszesz że on Cb kocha a jak zwróciłam uwagę to powiedział że możesz odejść więc pomysł czy to jest to

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  15 listopada 2017

Koleś ma Cię centralnie w d*** skoro stwierdza że możecie zerwać jak Ci nie pasi. Boże jak można być tak naiwnym i jeszcze pisać że "on mnie kocha". Głupota zakochanych lasek nie zna granic..

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.