po rozstaniu, rozwodzie jest inne czy nie ... jakie jest wasze zdanie ? co się zmieniło na + co na - ...
lista tematów
życie po...
Życie na pewno jest inne, zalże to też od tego jak emocjonalnie byliśmy związani z osobą, kto zdecydował o zerwaniu relacji.
BTW mnie osobiście bolało ale coraz bardziej jestem mniej wrażliwy na ból.
Na plus - wolność
Na minus - wolność (samotność) :D
Zmiana przyzwyczajeń, brak pewnego rodzaju stałości. Jak ktoś był bardzo związany z drugą osobą i podporządkował jej całe swoje życie, to zaczyna praktycznie wszystko od 0 po rozstaniu. Choć też zależy kto zerwał i z jakiego powodu.
Konto usunięte: po rozstaniu, rozwodzie jest inne czy nie ... jakie jest wasze zdanie ? co się zmieniło na + co na - ...
nie ma reguł i zasad, jestem własnie świadkiem rozwalającego się małżeństwa, które trwało kilka miesięcy, nawet nie wiem co mam myśleć, temat cięzki, bo jakiś rok temu byłam tez świadkiem rozwodziu w sądzie, po raz 1 miałam okazję tam być, wokół mnie mnóstwo par się rozchodzi, rozwodzi i zastanawiam się, cholera czemu ludzie tak szybko rezygnują z siebie..eh..
Ciągle słyszę, tu zdrada, tam romans itd.. teraz to już chyba jakas moda powstała.
Czy sa plusy po rozstaniu? NAPRAWDĘ CHCIAŁABYM ZNAĆ ODPOWIEDŹ.