Witam! :)
Pomoże mi ktoś? :(
Mam takie nietypowe pytanie?
Dlaczego odwiedzą Mój profil tylko faceci? wiem że może dlatego że jestem kobietą i to na pewno przez to ale nie wierze że tutaj nie ma np gejów albo lesbijek nie mówię od razu że nią jestem , ale ciekawi mnie co ustawić, co zmienić aby odwiedzały mnie też kobiety
lista tematów
Pomocy!
Nie musisz niczego ustawiać, wystarczy, że One w kryteriach szukania ustawią odpowiednie parametry i Cię same znajdą po wynikach wyszukiwania.
No rozumiem. Ale ciągle odwiedzają mnie faceci...
A Ja też bym chciała żeby dziewczyny odwiedzały co tutaj nie ma lesbijek np albo po prostu żeby miec znajomosc z dziewczyna?
trochę tego nie kminię. Jak mnie odwiedzają faceci to ich blokuję, bo niby czego u mnie szukają? Ja też nie po to założyłem fotkę, żebym oglądał facetów. Nie, żebym szukał tu tylko ruchania, ale na pewno nie szukam tutaj kolegów do piwa, więc skoro "niby" nie jesteś less to czemu tak bardzo Ci zależy na tym, żeby laski Cie podglądały?
ElvisGP: ElvisGP: Jak mnie odwiedzają faceci to ich blokuję
a po co ma mnie kolejny raz odwiedzać? nawet przypadkowo? jakoś tak nieswojo się czuję, gdy faceci na mnie zerkają na portalu randkowym
Witaj w klubie! ..a cała moja historia związana z dodawaniem facetów do "Czarnej" zaczęła się w czasie ofensywy Khe Sanh, wtedy to mój oddział ...yyy to nie ta historia
Pewnego razu jakiś facet dał mi "TAK" (nicku nie podam, bo czuję, że gdzieś w okolicy czai się kopniak) a po jakimś czasie napisał mi Ladny jestes !.
Poczułem się naprawdę dotknięty obelgą i to odcisnęło duże piętno na mojej już i tak ubogiej psychice.
Autorko, może faktycznie na Fotce nie ma "less"(?)