Szukam dobrego chłopaka który by kochał tylko mnie i jak jestem po prostu nie oczami tylko Sercem
Szukam
Ja jestem zawsze tego zdania że ładna miska jeść nie daje. Spotkanie dwojga ludzi to tylko czynność by coś kwitło musi być ta więź a nie pustka między sercami. Wszystko dzieli się na etapy...znajomość przyjaźń zauroczenie miłość. Bywa też obsesja ale to dla wariatów
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Oj każdy chce być kochany, ja też. Być może, że gdybyś na swoim profilu zamieściła informację skąd jesteś to by trochę pomogło. Jednak przywiązuje się wagę do tego jak daleko mieszka ta druga osoba. No i życzę szczęścia.
Ciekawe stwierdzenie co do miejscowości jednakże polemizowałbym. Jeśli człowiek jest interesujący to odległość nie jest przeszkoda...wiem to po sobie.
Kwestia dostosowania i zmiany. Bywa tak że uczucie jest za rogiem i tak że w innym mieście.
Niekoniecznie jednak to daje człowiekowi do myślenia i podjęcia radykalnych zmian. Można też wciąż szukać i szukać w okolicy ale to nie zawsze idzie w parze. Ja mam takie zdanie że człowiek zna ogólny zarys osobowości okolicznych ludzi zaś z innego regionu to nowość i ciekawość