klaudianxxx
klaudianxxx
  11 września 2017 (pierwszy post)
d83dde0amam 39 lat z radomia jestem mily kulturalny tolerancyjny zyczliwy uprzejmy szukam milej przyjaciolki
klaudianxxx
wpis jest ukryty
klaudianxxx
klaudianxxx
  11 września 2017

ogloszenie kieruje tylko do kobiet napisz do mnie zaprzyjaznijmy sie mam 39 lat mily sympatyczny z radomia moge pomoc ci sie stąd wyrwac w lepsza przyszlosc

jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  11 września 2017

Pomóc wyrwać się stąd w lepszą przyszłość.
Aż się bananem udławiłam. Witam w skromnych progasz fotki panie ważny. Dziwne tylko jest dla mnie to czym sobie to forum zasłużylo na pana obecność.

Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  12 września 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
jestemwczorajsza
jestemwczorajsza: Pomóc wyrwać się stąd w lepszą przyszłość. Aż się bananem udławiłam. Witam w skromnych progasz fotki panie ważny. Dziwne tylko jest dla mnie to czym sobie to forum zasłużylo na pana obecność.

Naprawdę nie chcesz się stąd wyrwać w lepszą przyszłość?
Może nawet samolotem bezpośrednio z Radomia, udasz się w podróż do przyszłości d83dde01
klaudianxxx
klaudianxxx
  12 września 2017

[quote=klaudianxxx]
ogloszenie kieruje tylko do kobiet napisz do mnie zaprzyjaznijmy sie mam 39 lat mily sympatyczny z radomia

klaudianxxx
klaudianxxx
  12 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: [quote=klaudianxxx] ogloszenie kieruje tylko do kobiet napisz do mnie zaprzyjaznijmy sie mam 39 lat mily sympatyczny z radomia
klaudianxxx
klaudianxxx
  12 września 2017

prosze mnie nie hejtowac ja chce kogos poznac i prosze bez hejtow

klaudianxxx
klaudianxxx
  12 września 2017

[quote=klaudianxxx]
ogloszenie kieruje tylko do kobiet napisz do mnie zaprzyjaznijmy sie mam 39 lat mily sympatyczny z radomia

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.