Czy znajomosc, romans na odleglosc to zdrada. A moze tylko odskocznia bez zobowiazan od codziennosci.
Zdrada
Zdrada siedzi w umyśle zdradzającego, ale odczuwana jest przez osobę zdradzaną.
To że ktoś się czuje zdradzony to zupełnie co innego niż to gdy ktoś czuje że kogoś zdradził...
To Ty wiesz czy dopuściłeś się zdrady, czy okazałeś innej osobie uczucia zarezerwowane dla tej wybranej, że szukałeś czegoś nie tam gdzie powinieneś (bo już to jest zdradą)... A po uszach i tak dostaniesz z zupełnie innych powodów ;)
Jak narazie to widzę tylko facetów tutaj się wypowiadających o zdradzie, to smutne.
Smutne jest to Panowie, że Wy uważacie to za zdrade, a internetowe rwy tego nie uważają taka jest prawda. Nawet nie macie pojęcia jak łatwo jest znaleźć dla brzyduli kochanka w necie, serio.
Kobiety trzeba surowo, zdradzasz mnie to masz albo po ryju albo nie masz nic, taka zasada.
łobuz kocha najbardziej pamiętajcie o tym.
Z babami trzeba TWARDO, zdradzasz mnie? zapłacisz mi za to szm***o!
Zależy od podejścia, może to podchodzić pod psychiczne znęcanie się w jakiś sposób. Może to nie zdrada fizyczna ale swoje rysy zostawia jak każda. Co do pana dominującego samca u góry, Nie trzeba być jakimś twardym kuktasem żeby wytłumaczyć jak nie powinno się postępować. Wyzwiska to tylko puste epitety, rzucane przez słabych i bezrozumnych ludzi. Jeszcze grozić biciem? Albo co gorsza uderzyć? Tobie powinni podziękować i wykluczyć ze społeczeństwa, bo patologi niestety się nie leczy.