Mężczyźni :) odpowiedzcie mi na pytanie. Jak was oczarować, a jednocześnie nie przestraszyć? :) Jak poderwać nieśmiałego, albo niedostępnego?
Podrywanie faceta strona 2 z 2
Hehe dzięki bardzo :) będę się starać ;)
Dziwne pytanie. Nie ma ogólnej reguły. Każdy z Nas jest inny. Gdyby życie było proste nazwali by je fejsem.
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Kolejny raz czuję potrzebę uporządkowania pewnych zagadnien..
Oczywiście chodzi o to jak ja to widze i mogę być w błędzie, ale staram sie aby moje poglądy byly uzadadnione ;)
1. Kobiety nie powinny podrywać. Chodzi o pewien kanonn... Często faceci mają instynkt 'myśliwego' i muszą czuć, że to oni 'zdobyli' ... Kiedy to Kobieta zdobędzie faceta, to może wyniknąć z tego sporo moralnych konfliktów z którymi ciężko będzie później walczyć... Lepiej kiedy Kobieta 'pojawia sie w pobliżu i daje sie zdobyć'... Nie chodzi o filmowe 'granie niedostępnej' tylko o to, żeby być w pobliżu, starać się znaleźć wspólny język ... Jeśli facet nie jest idiotą to zauważy to i nawet nieśmiały przejmie inicjatywę, a jeśli jest idiotą to szkoda na niego czasu ;)
2. Nieśmiałość to w moim odczuciu zaleta, która jest związana z moralnością i odpowiedzialnością... Często nieśmiałość wynika z liczby nieudanych 'prób' i jest związana z niską samooceną. Nieśmiały facet to nie imbecyl czy niemowa ... On po prostu ma trudności z postawieniem pierwszego kroku, ale kiedy się odważy często potrafi walczyć o Kobietę bardzo zawzięcie... Choć kiedy to kobieta chce żeby o nią walczono to jakby nie szanowała swojego wybranka ... I często jest wtedy odrzucana, bo jeśli sama 'pcha sie do innego' i trzeba o nią walczyć to jakby i tak chciała uciec więc po co ją na siłę trzymać ?
3. Facet niedostępny ... Są sytuacje kiedy ktoś jest bardzo zraniony na tyle, że nie może pozwolić aby ktoś ponownie się do niego zbliżył. Jesteśmy stworzeni do życia w grupach, dlatego taki ktoś i tak będzie miał kontakt z ludźmi, ale każda próba zbytniego zbliżenia się będzie kończyła się odepchnięciem ... Taką osobę trzeba 'wyczuć' i bardzo długo 'poznawać', pokazać tej osobie że może na mnie liczyć, że bedę czekać ile trzeba, aż zrobi pierwszy krok (troche jak z nieśmiałym) i trzeba liczyć się z tym co spowodowało 'zamknięcie' i pomóc tej osobie na nowo się otworzyć...
...
W moim odczuciu każdy facet u kobiety szuka Ciepła, Uczuć-które nam trudniej wyrażać; i Troski... To że niektórzy szukają sexu, modelki, aktorki, pozerki ... To tylko kwestia zagubienia dlatego te 'kontakty' są przelotne... To co kobieta pokazuje, jak sie zachowuje wiele o niej mówi - analogicznie jak o facetach ... Ale prawda jest taka, że to tylko 'pierwsze wrażenie', każdy rozsądny traktuje pierwsze wrażenie jako podpowiedź a nie ostateczną decyzję... Do ostatecznej decyzji trzeba jeszcze sporo rozmów, spotkań i wtedy okazuje się jaki kto na prawdę jest ;) ludzie potrafią się diametralnie zmieniać, ewoluować ... Jesteśmy skomplikowanymi istotami, nie spłycajmy tego ;)
Zachowywac sie normalnie ,a nie na sile ,przynajmniej w moim przypadku tak jest ,np w mim przypadku jest tak jak wlasnie jest taka sytuacja ale reszta na prv mozna pogadac