MonaaLisa
MonaaLisa
  9 sierpnia 2017 (pierwszy post)

Mężczyźni :) odpowiedzcie mi na pytanie. Jak was oczarować, a jednocześnie nie przestraszyć? :) Jak poderwać nieśmiałego, albo niedostępnego?

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  9 sierpnia 2017

Nie ma czegoś takiego jak niedostępny facet. No chyba, że jest w związku albo księdzem, ale wtedy radziłbym odpuścić ;)

blondiehung
blondiehung
  9 sierpnia 2017
MonaaLisa
MonaaLisa: Mężczyźni :) odpowiedzcie mi na pytanie. Jak was oczarować, a jednocześnie nie przestraszyć? :) Jak poderwać nieśmiałego, albo niedostępnego?

a masz kogoś na oku czy ogólnie pytasz?
blondiehung
blondiehung
  9 sierpnia 2017
MonaaLisa
MonaaLisa: Mężczyźni :) odpowiedzcie mi na pytanie. Jak was oczarować, a jednocześnie nie przestraszyć? :) Jak poderwać nieśmiałego, albo niedostępnego?

napisz do mnie na priv jeśli możesz, chętnie pogadam z Tobą ;)
MonaaLisa
MonaaLisa
  9 sierpnia 2017
Adrian3303
Adrian3303: Nie ma czegoś takiego jak niedostępny facet. No chyba, że jest w związku albo księdzem, ale wtedy radziłbym odpuścić ;)

Ale nieśmiali już są ;p
BenThomas
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 0
BenThomas
  9 sierpnia 2017

zależy od sytuacji ale jakbym miał tak ogólnie to pewnie pouśmiechać się i pogadać o czymkolwiek. Jakiś komplement też by pomógł ;-)

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  9 sierpnia 2017

Właśnie, uśmiech! Dla mnie wystarczającym sygnałem jest jak dziewczyna się do mnie uśmiechnie. Wtedy mam pewność, że jest w odpowiednim nastroju i nie będzie sytuacji, że od razu mnie spławi. Nieśmiały raczej po zwykłym uśmiechu nie podejdzie, ale po co Ci nieśmiały ;p

Skrzydeuka
Skrzydeuka
  9 sierpnia 2017

wystarczy rozmawiać i oswajać powolutku. Jeśli nie jest w zwiazku czy nie wydajesz mu się brzydka w jakiś sposób albo nie wyjdziesz przy nim na kogoś z kim nie chce mieć doczynienia to spokojnie możesz go do siebie przekonywać.

LorenzoAdam
LorenzoAdam
  9 sierpnia 2017
MonaaLisa

Co do niedostępnego to nie umiem wskazać, bo są różne przyczyny niedostępności. Może być żonaty, gejem, eunuchem, księdzem itd...

Natomiast nieśmiałego ciężko poderwać. Nawet jeśli wie, że próbujesz przyciągnąć jego uwagę to on nic nie zrobi, bo jest... nieśmiały. Boi się, że jak tylko otworzy buzię to czar pryśnie i zostanie odrzucony. Tudzież nawet nie wie co powiedzieć.
I kobiety wcale nie pomagają. Coraz więcej widuję tekstów typu "Cześć i co tam, nie wystarczy. Zaskocz mnie czymś!"
Głupota! Poznawanie obcej osoby zawsze zaczyna się od prostego przywitania. Tak zostaliśmy wychowani.
mrukowski
mrukowski
  9 sierpnia 2017
MonaaLisa
MonaaLisa: Jak was oczarować, a jednocześnie nie przestraszyć?

Nie czarować, i nie straszyć.
blondiehung
blondiehung
  9 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: wystarczy rozmawiać i oswajać powolutku. Jeśli nie jest w zwiazku czy nie wydajesz mu się brzydka w jakiś sposób albo nie wyjdziesz przy nim na kogoś z kim nie chce mieć doczynienia to spokojnie możesz go do siebie przekonywać.

nie wydajesz mu się brzydka
to pojechałeś teraz hahah
blondiehung
blondiehung
  9 sierpnia 2017
Adrian3303
Adrian3303: Nie ma czegoś takiego jak niedostępny facet. No chyba, że jest w związku albo księdzem, ale wtedy radziłbym odpuścić ;)

jak dla mnie są niedostępni ;)
MonaaLisa
MonaaLisa
  9 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Skrzydeuka: wystarczy rozmawiać i oswajać powolutku. Jeśli nie jest w zwiazku czy nie wydajesz mu się brzydka w jakiś sposób albo nie wyjdziesz przy nim na kogoś z kim nie chce mieć doczynienia to spokojnie możesz go do siebie przekonywać. nie wydajesz mu się brzydka to pojechałeś teraz hahah

Każdy ma inny gust ;)
MonaaLisa
MonaaLisa
  9 sierpnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: MonaaLisa: Mężczyźni :) odpowiedzcie mi na pytanie. Jak was oczarować, a jednocześnie nie przestraszyć? :) Jak poderwać nieśmiałego, albo niedostępnego? Co do niedostępnego to nie umiem wskazać, bo są różne przyczyny niedostępności. Może być żonaty, gejem, eunuchem, księdzem itd... Natomiast nieśmiałego ciężko poderwać. Nawet jeśli wie, że próbujesz przyciągnąć jego uwagę to on nic nie zrobi, bo jest... nieśmiały. Boi się, że jak tylko otworzy buzię to czar pryśnie i zostanie odrzucony. Tudzież nawet nie wie co powiedzieć. I kobiety wcale nie pomagają. Coraz więcej widuję tekstów typu "Cześć i co tam, nie wystarczy. Zaskocz mnie czymś!" Głupota! Poznawanie obcej osoby zawsze zaczyna się od prostego przywitania. Tak zostaliśmy wychowani.

Czyli z nieśmiałymi lepiej nie zaczynać? ;p
LorenzoAdam
LorenzoAdam
  9 sierpnia 2017
MonaaLisa
MonaaLisa: Czyli z nieśmiałymi lepiej nie zaczynać? ;p

Tego nie powiedziałem. Jak Ci bardzo zależy na konkretnym nieśmiałku to uzbrój się w cierpliwość i przejmij inicjatywę.
Wiem, że to nienaturalne, bo na ogół to facet ma się odezwać pierwszy ale nie masz do czynienia z typowym facetem.
Z czasem się otworzy i oswoisz go jak lisa w Małym Księciu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.