Cześć,
Kiedy pierwszy raz spotkacie się z kimś i wam się bardzo spodoba, fizycznie i intelektualnie, to jakie macie sposoby, żeby go o tym uświadomić? Czy może nie chcecie, lub nie macie odwagi?
Fajnie byłoby poznać różne opinie
Dziewczyny, jak to jest...?
Myśle, że i faceci i dziewczyny tego doświadczają ... Zwyczajowo zwie sie to 'zauroczenie', czasem się pogłębia i wchodzi w 'zakochanie'... Generalnie dobrze jest nie stracić wtedy głowy i nie 'szaleć' za bardzo ;) bo można źle ulokować uczucia, zaangażować się a poźniej cierpieć :x
Budowa relacji z drugą osobą musi trwać nie dni ani miesiące ... Dobrze jest zacząć od przyjaźni i starać sie byc szczerym... Jeśli ktoś Ci sie podoba to trztmaj sie blisko tej osoby, jak ucieknie to nie warto sie przejmować (trzymanie na sile na dluzsza mete nie jest dobre), ale też nie dobrze zgrywać niedostępności gdy ta osoba się chce 'przybliżyć', bo można 'spalić klimat' i pozniej ciężko to odbudować ;)
Grunt to szczerość i dystans ;) stopniowe poznawanie siebie nawzajem ;)
P.S. Takie jest moje zdanie :p oczywiście mogę być w błędzie ;)
Według mnie jak ktoś Ci się spodoba i będziesz próbował zacząć od przyjaźni to są wiekasze szanse, że w takiej relacji zostaniesz już zawsze niż, że przerodzi się to w coś więcej.
Raczej jestem bezpośrednia. Chyba, że ktoś mnie onieśmiela. Wtedy sugeruję to dyskretnie i prędzej czy później odbiorca( że tak to nazwę) domyśli się lub nie.