...w mężczyznach/kobietach? Jakie cechy sobie cenisz w płci przeciwnej?
Z każdego tematu tutaj robi się szopka mająca na celu obrażenie jakiejś jednostki lub całej grupy osób. Może moglibyśmy chociaż raz podyskutować o tym, co lubimy?
lista tematów
Co ci się podoba...? strona 3 z 3
nie zabronisz mi tu być piszesz publicznie tamat otwarty dla każdego a jeśli chcesz się podzielić z kimś twoimi czym co lubię to można prywatnie popytać
ale powiem ci co lubię poczucie humoru jak u wiekszosci osób lecz w praktyce wogóle tego humoru raczej mało kto ma... jeszcze u kobiet lubię jak są kobietami po prostu ( szkoda że zachowują sie czesto jak faceci np ćwiczyć na siłowni systematycznie wyrabiąjąc mięsnie mmmm takie to kobiece ahhhhhhhhhh :/
Walczę o prawa zwierząt i w mojej szafie nie ma futra.
Temat brzmiący "co Ci się podoba", a nie "zrób tu sobie niezłą szopkę"
No i da się wypowiedzieć w temacie? Da się ;>
SkromnyJaa: szkoda że zachowują sie czesto jak faceci np ćwiczyć na siłowni systematycznie wyrabiąjąc mięsnie mmmm takie to kobiece ahhhhhhhhhh
Jestem sportowcem, mam umięśnioną sylwetkę, a mimo to oceniłeś mnie na "TAK". Więc jednak takiego dramatu z tą siłownią nie ma. Nie zaczynaj narzekać. Od narzekania można się nabawić impotencji.
Konto usunięte: Jestem sportowcem, mam umięśnioną sylwetkę, a mimo to oceniłeś mnie na "TAK". Więc jednak takiego dramatu z tą siłownią nie ma. Nie zaczynaj narzekać. Od narzekania można się nabawić impotencji.
ehh przypadkowo musiało mi się wcisnąć wybacz. A od nadmiernego ćwiczenia u kobiet tym bardziej mozna sie tego nabawić