Witam jak sformatowac komputer bez płyty windows, jezeli przy kupnie nie bylo plyty. wiem ze sie da z pozycji komputera ale nie wiem jak to zrobic. prosze o pomoc.
lista tematów
Windows Vista
Bazyliszek7777: Witam jak sformatowac komputer bez płyty windows, jezeli przy kupnie nie było plyty. wiem ze sie da z pozycji komputera ale nie wiem jak to zrobic. prosze o pomoc.
tak czy siak potrzebujesz płyty :)
masz oryginalny klucz do windowsa? ;> nalepke? ;> ściągnij z torrentów sobie płytkę z takim samym windowsem (kropka w kropkę) i zainstaluj :) Możesz to zrobić legalnie (nawet ściągnąć z torrentów) jeśli masz oryginalny klucz ;)
Ok wiec jak mam sformatowac komputer wiem ze pod czas wlaczenia kompa cos musze nacisnac. mam plyte i orginalny klucz.
Rachuj kazde swoje slowo co i do kogo piszesz !
Jeśli to nowy laptop to na dysku powinieneś mieć partycję recovery, a na niej wszystkie sterowniki i cały crapware do Twojego modelu
Na pewno jak nowy komp to ma partycje z win na dysku ... przy odpalaniu popatrz czy nie ma gdzieś wcisnąć F8 albo co..
Boże instalować z płytki win na lapku..
MTF: NicZaFriko:sciaga wszystkie najnowsz
U mnie też była apka od Asusa do auto aktualizacji sterowników.. rzecz w tym że jak ściągła sobie nowe sterowniki to były one do d*** ;) Wyskakiwał błąd że czegoś brakuje -.-' xd
Więc wole robić to ręcznie ;P
Widocznie program programowi nie równy , ja mam app od samsunga i tez na początku wywaliłem wszystko żeby byl lapek czysty .. ale potem jakoś byl format aa mowie zostawię , i zobaczyłem ja działa każda i po oględzinach zostawiłem parę apek :)