czy jest mozliwosc podlaczenia lapka do komputera stacjonarnego ? Mam nowego laptopa i chce przeslac pliki z kompa do niego .
lista tematów
POTRZEBUJE SZYBKIEJ ODPOWIEDZI .
mozna w sumie tez kablem usb 2x męski ,to znaczy obie koncowki meskie,ale ja zamowilem z allegro niby gosciu mial 400 pozytywow i 0 negatywow a minal tydzien i nie doszlo. co robic to zbytnio nie wiem,poczekam kolejny tydzien.
spoko o taki kabel mi chodzilo podeslal bys mi link z allegro do niego ? A co do tego kabla rob wszystko telefonicze ja mialem podobna sytuacje ze sluchawkami pisalem maile pisalem na gg znalalzlem numer do goscia zadzwonilem opieprzylem to przyszly w 2 dni i jeszcze dlugopis dostalem w ramach
rekompensaty hahah
Proszę Was, do przesłania pliku z komputera na komputer kupować kabel...?
Wg, mnie najprościej postawić sobie serwer FTP i przesłać pliki po sieci LAN, oczywko jeśli nie ma pod ręką pendrive'a albo plików jest dużo do przesłania. No ewentualnie udostępnienie katalogu w windzie przez sieć. Ale nie jestem przekonany do rozwiązań MS w tej dziedzinie. Ściągnięcie i skonfigurowanie serwera FTP zajmuje 5 minut, a pliki pobierzesz wtedy przez zwykłą przeglądarkę internetową. Choć ja wolę do tego użyć total commandera ;) Ale ja to stara wyga wychowana na dos navigatorze ;)