adusczewa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
adusczewa
  5 grudnia 2012 (pierwszy post)

Witam mam pytanie ściąglem ostatnio grę sniper elite i żeby ona chodziła muszę zrobić rejest gry. A nie mam zielonego pojęcia o bo chodzi więc proszę o pomoc jeżeli ktoś wie jak to zrobić z góry dziękuję

TobiXywa
Reputacja: -18 | BluzgometrTM: 758
TobiXywa
  5 grudnia 2012

Nie wiem jaki masz system operacyjny ale myślę że problemem jest to że pobrałeś gotową grę bez pliku instalacyjnego gdzie potrzebny jest wpis do rejestru aby uruchomić grę (czyli że niby gra jest zainstalowana krótka mówiąc) poszukaj tam dokładnie w plikach gry czy nie ma jakiegoś wpisu do rejestru (czyli taki plik o końcówce .reg ) i kliknij na niego 2 razy aby wprowadzić go do rejestru lub podaj link tej gry. Być może autor downloadu opisał proces instalacji w pliku tekstowym readme po angielsku jeśli znasz ten język nie będziesz miał problemu z odczytaniem treści d83dde03 I nie wiem czy crack nie będzie potrzebny :D

:lol2:i'm out:crylol:
adusczewa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
adusczewa
  5 grudnia 2012

Aha no może może uda mi się coś z tym zrobić ale chyba nasz rację bo jak rozpakowałem ta grę to nie ma tam nic zainstaluj grę czy coś podobnego i muszę poszukać jak się uda to nasz piwo u mnie :)

znajduch
znajduch
  5 grudnia 2012

Kup oryginał, temat zamykam.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.