Jest to wgl możliwe? Od zawsze mnie to ciekawiło
jest jakaś ładna sympatyczna dziewczyna grająca w gry komputerowe?:)
Ja znam pare dziewczyn ładnych które grają w counter strika 1.6 ;) tak więc jakies tam są :D
każda dziewczyna gra w gry komputerowe ;p tylko nie tak nałogowo jak chłopacy i nie koniecznie takie jak faceci :) dziewczyny graja w np The Sims
Moze podnieca go fakt ze ładne kobiety grają w gry..
Toś ty malo widział :D Najlepsze sa takie co graja np w bf3 na konsoli :P
Cisnę w Diablo 2&3, Unreale Tournamenty, jakieś bijatyki i ślęczę przy xboxie.
Urody mi brak, ale za to jakie umiejętności! :D
DorixP, Ayane, Czeska, own, Veos, Marjolka, Mariolka
Ja miałem sytuacje pamiętam grałem w jakieś samochody na ps3 , i dziewczyna mnie tak rypla w plecy ze oddychac nie moglem.. a powod ? bo ja na ostatnim zakręcie zepchnąłem w bande i wygrałem ; D i furia z niej wyszła : D
moja dziewczyna ostro pogrywa na ps3, czasami sam muszę się dopraszać o zwolnienie miejsca przy padzie :P niestety w b3 to ona jeszcze nie gra ale za to seria god of war, devil may cry jak najbardziej ;)
w plutonie na ps3 mam w składzie jedną babeczkę, gra razem z mężem, noobem bym jej nie nazwał bo ogarnia temat :P
Owszem grają, i razem z moją koleżanką wolne spędzamy na PS3 grając w : CoD MW3, Black Ops 2 i 1; bf3; fifa; AC3; Skyrim itp. trochę tego jest. Tak nawiasem to szukam ludzi z którymi można pograć, ale w Polsce prawie 3/4 osób nie wie co to PS3.. Itp.