Nie wiem czy właściwy dział, najwyżej mnie wygonicie i zbanujecie.
Cześć!
Otóż... do tej pory zdarzyło mi się pobrać parę filmów z pewnej strony za pomocą pewnego programu (brak nazw = brak reklamy, ofkors). Szybko się ściągały, bez wad. A teraz? Owszem, ważą więcej, ale i ściągają się duuużo wolniej (mam lepszy internet za odnowienie umowy, a już kiedyś ściągałam podobną ilość na gorszym i było ok). Odpalam film, a tu zamiast wstępu np z wielkim pomnikiem albo lwem w obręczy i dalej film, pojawia mi się zielone tło, obraz zacina się jak płyta na stole mikserskim DJ'a i reszta filmu leci tak jak początek - zacinając się. Czyli film do kosza. Moje pytania:
Co może być przyczyną, że filmy ściągają się zepsute?
A może ściągają się dobre, a mi sie coś popsuło?
Czy film moze ściągnąć się niepełny, mimo że program rzecze inaczej?
A może strona ma problemy albo ktoś powstawiał lewe filmy?
Czy możliwym jest, aby na owej stronie albo w programie był jakiś limit pobierania?
Może akcja, o której było głośno jakiś czas temu, dobrała się do dupy mojej i mojego komputera i teraz śledzi każdy mój ruch?
Nie ze wszystkimi się tak stało, ale z większościa. Z góry dzięki za sugestie przyczyny problemu.
lista tematów
problem z...?
Po pierwsze zainstaluj sobie kodeki bo pewnie filmy są dobre.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Działa!!! Dzięki Ci, dobry człowieku. :D
http://www.darmoweprogramy.org/826/K-Lite-Codec-Pack-Full - wzięłam ten, pierwszy lepszy z gogliszczy. :P
J/w. ;)
Problem rozwiązany, temat do zamknięcia.