witam . Mam taki problem :D lacze sie przez wi-fi w tele np.u kolegi czy cioci wchodze na you tube i filmy smigaja az milo , a wchodze u siebie w domu na you tube i buforowanie jest 0 % filmik nie chce sie wgrac . Nie wiem o co chodzi.
Telefon : Sony Ericsson W995
Router : TP-LINK TL-WR340G Jezeli ktos wie o co moze chodzic to prosze o pomoc .
lista tematów
problem z telefonem czy routerem ?
dobrze jest ustawiony . Wszystkie strony wczytuja sie bez problemu. A najsmieszniejsze jest to ze mam najszybszego neta ;D wiec predkosc internetu na pewno odpada :D
TP-LINK = NEOSTRADA.TP i wszystko jasne. Gdybyś miał internet w netii albo w vectra - niemiał byś takich problemów
Konto usunięte: TP-LINK = NEOSTRADA.TP i wszystko jasne. Gdybyś miał internet w netii albo w vectra - niemiał byś takich problemów
Tak się składa, że model 340G jest routerem bez modemu adsl z annex`em b...,czyli Neo tutaj nie wchodzi w grę. Ponadto nie rozumiem stwierdzenia;
Kwestia prawidłowej konfiguracji. Co prawda niektóre (wcześniejsze) modele miały problemy z szybką synchronizacją, jeśli o produkty "pod Neo" chodzi, ale wystarczyło zmienić w konfiguracji kilka parametrów.
Co do samej Neostrady; wszystko zależne jest od regionu; centrali i okablowania w danym regionie :) u mnie wszystko śmiga, że aż miło a jestem poza zasięgiem usług providerskich dostawców kablowych, więc lepszej alternatywy dla nnie nie ma ;)