Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  3 października 2012 (pierwszy post)

hej
zmienił sie sposób uruchamiania systemu teraz zeby uruchomić system za każdym razem muszę nacisnąć przycisk F1 dlaczego tak sie dzieje i co zrobic zeby go uruchomić bez naciskania F1
powiem jeszcze ze na samym dole pisze
F2 for setup i F4 for recovery
gdy naciskam te przyciski komputer w ogóle nie reaguje tylko F1

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  3 października 2012
Tomson8
Tomson8: pisze

Jest napisane.
Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  3 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest napisane.

ale komp nie reaguje na te klawisze
Avatar użytkownika tomastomas
Posty: 4038 (po ~171 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
tomas
  4 października 2012
Tomson8
Tomson8: gdy naciskam te przyciski komputer w ogóle nie reaguje tylko F1

Wejdz do biosu i wczytaj optymalne ustawienia, lub przywrócenie do ustawień fabrycznych.
XxJakabxX
Posty: 317 (po ~165 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
XxJakabxX
  4 października 2012

jak nie będziesz mógł znaleźć w biosie gdzie przywrócić ustawienia fabryczne to powinno zadziałać wyciągnięcie tej okrągłej bateryjki z płyty głównej na jakieś 30 minut to na 100% przywróci domyśle ustawienia gdyż ta bateryjka jest odpowiedzialna za podtrzymywanie napięcia dla biosu gdy komputer jest wyłączony ;)

oOZyxak0o
oOZyxak0o
  4 października 2012

Jakobs Kronung dobrze gada. Wyjmij tą bateryjke z płyty głównej na 5,10 minut i po problemie.

Tomson8
Posty: 626 (po ~1629 znaków)
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 3
Tomson8
  4 października 2012

ok spróbuję tak zrobic oby nie było gorzej

XxJakabxX
Posty: 317 (po ~165 znaków)
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
XxJakabxX
  4 października 2012
Cytat
Cytat: ok spróbuję tak zrobic oby nie było gorzej


jak nie podziała to dalej będziemy się głowić co to może być ;p heh
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.