Siema.
Niby błahostka, ale nie działa mi na laptopie klawisz ESCAPE.
I to zarówno w grach a także gdy np. chce zamknąć okienko od gg jak tp zawsze czyniłem.
Do tej pory zrobiłem przywracanie systemu, ale chyba tylko z przed 4h więc to nic nie zmieniło. Klawiaturę mam ustawioną na polski programisty ....
Wiecie jak to włączyć ? - dodam, że mam system Win 7 64-bit.
Niedziałający klawisz ESC
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Kurde to już nie jest śmieszne bo nie mogę w gry grać
a w necie nic sensownego na ten temat nie znalazłem ;/
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
a może to coś fmod psuje? :
jak to odinstalować ?!
bo ESC nie działa mi także w systemie, np. na pełnym ekranie YT oglądam film i nie da rady klawiszem pomniejszyć lub wyjść ...
kurde wywaliłem to i nic, dalej ESC nie działa
Odkryłem też, że nie działają klawisze funkcyjne F3 (włącz/wył Wi-fi), F4 (uśpienie),F5 (tryb przełączania lapa, i odśwież na przeglądarce)
Zostawiłem dziś lapa w serwisie, prawdopodobnie będzie to klawiatura. Albo moja się jakoś wypięła, ale z niewiadomych przyczyn się zepsuła i trzeba będzie wymienić.
Własnie o tym myślałem , często bywa tak ze klawa się wypina dosłownie jednym stykiem i przestają działać pewne poziomy klawiszy a Ty pisałeś ze tam f3 , f4 itp. Oby obeszło sie bez wymiany klawy ;P