Witam, ma ktoś z was ten telefon? Jeśli tak to może wy mi poradzicie, chodzi o połączenie WI-FI, Po połączeniu nie mam możliwości korzystania z internetu w przeglądarce w ramach sieci WI-FI, łączy mi tylko z 3g lub gprs, Jak ustawić żeby łączyło się z Wi-Fi?
lista tematów
Samsung omnia SGH-i900
i to jest wlasnie ten zryty system iOS. moze przegladarke da sie jakas pobrac,ktora ma taka opcje ale bedzie ciezko na ten system.
aaaa to ten nowy z windows phone. nastepnym razem kup sobie sony ericssona z androidem nie bedziesz mial takich problemow
A ja myślałem ze to system apple, nie wiedziałem ze z kimś się nim dzieli i można toto spotkać na czymkolwiek innym niż ipad i iphone
Konto usunięte: aaaa to ten nowy z windows phone. nastepnym razem kup sobie sony ericssona z androidem nie bedziesz mial takich problemow
android nie jest tak złoty jak go malują:)
hehe iOS jest nawet OK ale nie zmienił się prawie wcale od czasu premiery :D poza tym ogólnie to jestem przeciwko wszystkiemu co wyszło od Apple i to przez głupią politykę tej firmy i jeśli miałbym wybrać pomiędzy iPhone 5 i Samsungiem Galaxy S III to oczywiste, że wybrał bym Samsunga i każda rozsądna osoba by ten wybór w taki sam sposób rozstrzygnęła.
w ostatnią niedzielę przyszedł kumpel i przyniósł swojego nowego iPhone 5 i jak zobaczyłem ten tel to tylko zapytałem...A męskich nie było?...no i zacząłem się śmiać :D już 4S lepiej wygląda :)
iOS od początku miał przewagę nad androidem dopiero od 2.3 android zaczynał dawać radę by z 4.0 i 4.1 wyrównać i względnie przewyższyć iOS.
Konto usunięte: poza tym ogólnie to jestem przeciwko wszystkiemu co wyszło od Apple i to przez głupią politykę tej firmy i jeśli miałbym wybrać pomiędzy iPhone 5 i Samsungiem Galaxy S III to oczywiste, że wybrał bym Samsunga i każda rozsądna osoba by ten wybór w taki sam sposób rozstrzygnęła.
ja jestem przeciwny przepłacaniu za produkt dlatego apple dziękuję:)
Konto usunięte: w ostatnią niedzielę przyszedł kumpel i przyniósł swojego nowego iPhone 5 i jak zobaczyłem ten tel to tylko zapytałem...A męskich nie było?...no i zacząłem się śmiać :D już 4S lepiej wygląda :)
Obecnie portale ścigają się z nowymi informacjami o problemach z ip5.
Mam nexusa nie dlatego, ze to samsung, a dlatego że nexus i tylko czekam aż plotki o nexusach od każdego producenta okażą się prawdą xperia nexus