Witam.
Jestem od kilku lat posiadaczką aparatu cyfrowego Casio Exilim.
Kilka dni temu wieczorem jeszcze robił ładne zdjęcia, rano jak go wlączyłam to obraz jest zamazany, jak za mgłą, zdjęcia również robi niewyraźne. Co się mogło stać ? Help !
Dodam, ze aparat nie zostal zalany, obiektyw jest czysty, w nocy nikt przy nim nie grzebał, więc nie zostało nic przestawione.
Wiem, że takie aparaty za grosze obecnie mozna dostać, i że jest 'slaby', ale chcę by działal, bo nie szkoda mi było go wrzucić w torebkę i zabrać wszędzie gdzie mi się podoba.
Jakieś pomysły co sie moglo stać, i co zrobić by się odstało ?
(Nie, temat na Fotografię się nie nadaje.)
Pozdrawiam .
lista tematów
Casio Exilim
za jakie grosze? jak na zarobki w Polsce to bardzo drogie są aparaty już troche z wyższej półki. Pewnie po prostu się zepsuł ze starości ale sprawdź wszystkie wzmocnienia,czasem wystarczy śrubkę dokręcić i wszystko jest ok. Być może aparat jest w porządku tylko nie łączy coś aparatu z wyświetlaczem.
Konto usunięte: za jakie grosze? jak na zarobki w Polsce to bardzo drogie są aparaty już troche z wyższej półki. Pewnie po prostu się zepsuł ze starości ale sprawdź wszystkie wzmocnienia,czasem wystarczy śrubkę dokręcić i wszystko jest ok. Być może aparat jest w porządku tylko nie łączy coś aparatu z wyświetlaczem.
Kiedyś zapłaciłam za niego chyba z 700 zł, obecnie nie jest pewnie wart 100 zł :).
Śrubki mają się okej.