Tejjj już nie wiem co mam kupić tak do ok 600zł na androidzie. Poradzi ktoś?
Galaxy Ace?
Dokładnie , samsung galaxy s jak najbardziej polecam chodz nie nawidze androida :P
Moze jeszcze zostanowisz sie nad http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia-neo-v-24m-gw-orange-p-n-i2390968077.html
Kolega ma tego SE xperia nevo i powiem Ci ze jest fajny ;]
czemu nienawidzisz androida? bo duzo wirusików jest na niego? bo sie wiesza? wez bo padne ze smiechu
według mnie rozsądne minimum to:
-procesor armv7
-512 MB ram
-rozdzielczość ekranu 800 x 480
-1 GB pamięci na aplikacje
galaxy ace żadnego z tych warunków nie spełnia. osobiście radziłbym Ci też celować w popularne modele, które mają duże wsparcie użytkowników
androida można nienawidzić z bardzo wielu powodów np. kiepska optymalizacja, zarządzenie pamięcią ram, duża fragmentacja
ziew...
Windows Phone 7 wygląda ciekawie, chodzi płynnie, stabilnie... i na tym jego zalety się chyba kończą. Jest bardzo mocno ograniczony, nie ma wielu podstawowych funkcji, które powinien mieć...
http://bezprzyciskow.pl/7-x-7-powodow-by-nie-kochac-windows-phone-7
ziew...
Tez sie tym własnie martwiłem wybierajac takowy telefon , ale wcześniej miałem iPhona który w sumie jest tak samo ograniczony bluetooth wymiana plików itp i w sumie nigdy mi to nie przeszkadzało bo miałem pendrive czy co.. moim zadniem skonczyly sie czasy "ej fajna mp3 wyslesz mi przez bluetooth " teraz właczasz samemu sobie wi fi w telu i sciagasz ;]
Napisze Ci tak , miałem wiele telefonów bo lubie próbować nowości ale teraz wiem ze moim nastepnym telem na pewno bedzie tez cos postawionego na WP7 albo iOS , na androidzie tez siedziałem miałem samsunga galaxy s II i po prostu dla mnie porazka , to tak jakby w kalkulatorze dodać dzwiek klawiszy ... niby fajne ale po 2 min to wyłaczasz bo mega wkurza.
xperii od se to ja się boję 5 min w ręku test na lekkie wyginanie i trzaski, podziękował. szajsungi miewają to samo. czekam az one s pojawi sie na allegro w rozsądnej cenie.
póki co wp potrzebuje dobrego sklepu, wsparcie od producentów rośnie lumie się nienajgorzej sprzedają wiec po premierze wp8 i dobrym supocie czyli jakiś rok będzie to system o którym sam poważnie pomyślę.
naładki samsungów to bieda, ale po roocie i wgraniu czegos ciekawego jest lepiej
andek nie ogarnia 4kółek one x dobrze to pokazuje
z drugiej strony przeraza fakt ze andek to w sumie linux który mozna postawic na bieda maszynie i tchnie drugie życie a tu płynnie nie działa na sprzęcie który pomijając arm dałyby radę winxp a od biedy i win7. tak jest coś nie chalo.