Witam . mam nie mały problem chodzi mi aby mieć dostęp do haseł osoby której logowala się np.na Facebooka z mojego komputera lecz ta osoba nie klkała opcji" zapamiataj hasło" . słyszałem ze istniej program który automatycznie zapisuje wszystkie hasła, tu nie chodzi o zadna kradzie konta lecz o sprawdzenie wiernosci dziewczyny poniewaz mysle ze cos ukrywa przede mna i romansuje z kims przez Fejsa a nie chce mi dac hasła do konta mam jedynie jej E-MAIL ale rowniez do niego nie mam hasła.........
Czekam na jakies podpowiedzi ze strony hakerów to pilne :: :|
lista tematów
Odzyskiwanie Haseł (mozilla - facebook itp.
Konto usunięte: Witam . mam nie mały problem chodzi mi aby mieć dostęp do haseł osoby której logowala się np.na Facebooka z mojego komputera lecz ta osoba nie klkała opcji" zapamiataj hasło" . słyszałem ze istniej program który automatycznie zapisuje wszystkie hasła, tu nie chodzi o zadna kradzie konta lecz o sprawdzenie wiernosci dziewczyny poniewaz mysle ze cos ukrywa przede mna i romansuje z kims przez Fejsa a nie chce mi dac hasła do konta mam jedynie jej E-MAIL ale rowniez do niego nie mam hasła.........
Hmmm czy to aby nie jest karalne? Zmień dziewczynę...