Witam ,
mam do dyspozycji 400 zł , nie więcej . Musze kupić nowy tel. w tej kwocie , może być za mniejszą . Nie chcę używanej , nie chce kupować z allegro ..
Jaką możecie polecic ? najważniejsze , żeby miała w miarę fajny aparat , mp3 .. bez żadnych klapek , nie znoszę ich .
Możecie mi doradzić , polecic ?
Nowy telefon .
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
nie rozumiem faktu czemu nie interesuja Cie oferty z allegro rozumiem nie uzytwki ale czemu nie nowe? jakiś uraz? :p avilli nie polecam dla mnie slaby telefon za bardzo muli i dotyk badziewny. a zalezy czy dotykowy czy raczej klasyczny? moze nokia x2 aparacik 5mega w sumie bez szalu ale nowy spokojnie powinien byc do nabycia ponizej 400zl
miał ktoś z was z tymi fonami do czynienia ?
zastanawiam się nad tymi .
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
telefony w miare podobne huawei w sumie to marny przeciwnik dla samsunga czy noki.. no ale .. aparaty w tych telefonach są marne a wrecz bardzo przeciętne a jak Tobie zalezy na aparacie i mp3 to moze nokia c3 bo ma jeszcze wytrzymala [powiedzym ] baterie ;p
szczerze to wstydziłbym się z takim czymś wyjść z domu :D
kiedyś chciałem mieć dokładnie taki jak MichaU zaproponował :
i szczerze mówiąc to brałbym z allegro:
http://allegro.pl/nowe-sony-ericsson-w995-4-kolory-gwarancja-12m-i2167792824.html
taniej nowych telefonów nigdzie dziewczyno nie znajdziesz...
w995 mam aktualnie, narzekac moge jedynie na aparat- lepsze zdjecia robilam ktoryms se z 3mpx:) z serii walkmanow to jeden z lepszych, dzwiek swietny, w sluchawkach- mega glosno jak na "tylko" telefon.