Witam Mam obecnie Sony Ericsson K810i,na internecie na forum mojego miasta ktoś chce sprzedać za 80zł.Aville na Gwarancji wersja z GPS.Czy Opłaca się zmieniać na Dotyk tego sony E? Bo jakoś nie przekonują mnie dotyki.Ale widzę ze cena atrakcyjna i Gwarancja do Czerwca.A wiec kusi mnie opchać swój i kupić tamten.Ale na dotykach się mało znam.Tyle co widzę jak inni mają.A Avilla dosc znany model wiec zapewne ktoś będzie umiał precyzyjnie się wypowiedzieć o wadach i zaletach.
Samsung Avilla Pytan.
JAk to fajnie że jeszcze ktoś gustuje w telefonach typu K810i ;)
U mnie nie ma szans telefon poniżej 1000 zł, mam taki kaprys że co nowy telefon wyjdzie od razu musi u mnie byc :P Aktualnie Sensation XL BA.
A co do Avilli to kup ją chciarz by po to by opchnąć dalej ;) Zarobisz ^^
Powiem tak: cena przystepna, bo ja sprzedałemswoją avile za 150 koledze z klasy z gwarancją 6 mies. Tylko czy stan tego telefonu nie będzie opłakany skoro tak niska cena?
Poza tym, biorąc avile stracisz dużo na aparacie i dźwięku, bo aparat jest bez auto focusa i nie ma podbicia basów. Poza tym telefon jest taki sobie, trzeba się do niego przyzwyczaić i uzbroić w cierpliwość bo lubi nie reagować za pierwszym razem.
avilla osobiscie dla mnie to marny telefon, wkoncu poczatki ery telefonów dotykowych.. niektorzy chwalą jednak w dobie tak dobrych teelfonow to szkoda sobie glowy nim zawracac.. a za taka cene to fakt oplaca sie.. trzeba zrobić tak zeby oblukac osobiscie i wtedy rozmawiac o cenie jak to z twojego miasta to latwiej bedzie sie ustawic i konkretnie obczaic model jak by nawet Ci nie pasil to smialo mozesz opylic .. wiec nnajlepiej osobiscie obczaic stan fizyczny i wizualny telefonu bys potem nie zalowal. ;)