Bittix
Bittix
  21 lutego 2012 (pierwszy post)

Witam Mam obecnie Sony Ericsson K810i,na internecie na forum mojego miasta ktoś chce sprzedać za 80zł.Aville na Gwarancji wersja z GPS.Czy Opłaca się zmieniać na Dotyk tego sony E? Bo jakoś nie przekonują mnie dotyki.Ale widzę ze cena atrakcyjna i Gwarancja do Czerwca.A wiec kusi mnie opchać swój i kupić tamten.Ale na dotykach się mało znam.Tyle co widzę jak inni mają.A Avilla dosc znany model wiec zapewne ktoś będzie umiał precyzyjnie się wypowiedzieć o wadach i zaletach.

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  21 lutego 2012

Cena przystępna, ale od dawna nie słyszałem żadnej pochlebnej opinii o Avili.

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 45
tomas
  21 lutego 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cena przystępna, ale od dawna nie słyszałem żadnej pochlebnej opinii o Avili.

Kumpel ma wersję bez GPS i chwali sobie..do sms i rozmów mu wystarcza, do tego niezła bateria. Mi osobiście nie przypadł do gustu, ale za tą cenę bym kupił.
xxOlOxx1234
xxOlOxx1234
  23 lutego 2012

JAk to fajnie że jeszcze ktoś gustuje w telefonach typu K810i ;)
U mnie nie ma szans telefon poniżej 1000 zł, mam taki kaprys że co nowy telefon wyjdzie od razu musi u mnie byc :P Aktualnie Sensation XL BA.

A co do Avilli to kup ją chciarz by po to by opchnąć dalej ;) Zarobisz ^^

Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  25 lutego 2012

Wszystko tylko nie avilla ...

UndiscloseDesireS
UndiscloseDesireS
  28 lutego 2012
Bittix
Bittix: Witam Mam obecnie Sony Ericsson K810i,na internecie na forum mojego miasta ktoś chce sprzedać za 80zł.Aville na Gwarancji wersja z GPS.Czy Opłaca się zmieniać na Dotyk tego sony E? Bo jakoś nie przekonują mnie dotyki.Ale widzę ze cena atrakcyjna i Gwarancja do Czerwca.A wiec kusi mnie opchać swój i kupić tamten.Ale na dotykach się mało znam.Tyle co widzę jak inni mają.A Avilla dosc znany model wiec zapewne ktoś będzie umiał precyzyjnie się wypowiedzieć o wadach i zaletach.

Powiem tak: cena przystepna, bo ja sprzedałemswoją avile za 150 koledze z klasy z gwarancją 6 mies. Tylko czy stan tego telefonu nie będzie opłakany skoro tak niska cena?
Poza tym, biorąc avile stracisz dużo na aparacie i dźwięku, bo aparat jest bez auto focusa i nie ma podbicia basów. Poza tym telefon jest taki sobie, trzeba się do niego przyzwyczaić i uzbroić w cierpliwość bo lubi nie reagować za pierwszym razem.
Ziomek0017
Ziomek0017
  28 lutego 2012

avilla osobiscie dla mnie to marny telefon, wkoncu poczatki ery telefonów dotykowych.. niektorzy chwalą jednak w dobie tak dobrych teelfonow to szkoda sobie glowy nim zawracac.. a za taka cene to fakt oplaca sie.. trzeba zrobić tak zeby oblukac osobiscie i wtedy rozmawiac o cenie jak to z twojego miasta to latwiej bedzie sie ustawic i konkretnie obczaic model jak by nawet Ci nie pasil to smialo mozesz opylic .. wiec nnajlepiej osobiscie obczaic stan fizyczny i wizualny telefonu bys potem nie zalowal. ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.