Witam posiadam Laptopa Asus K50AB oprogramowanie w którym nim jest to Windows 7.... Od jakiegoś czasu mam problem z dźwiękiem bo jeśli podłączę głośniki zewnętrzne to głos jest a jeśli te głośniki odłączę to nie ma głosu... Patrzyłem w ustawienia dźwięku i wygląda na to że niby wszystko jest OK a jednak głosu nie mam... Może mógł by mi ktoś pomóc dać jakieś wskazówki co mam robić bo ja jestem trochę ciemny w tych sprawach.... Za pomoc z góry wielkie dzięki :)
lista tematów
Brak dźwięku w loptopie
Konto usunięte: Witam posiadam Laptopa Asus K50AB oprogramowanie w którym nim jest to Windows 7.... Od jakiegoś czasu mam problem z dźwiękiem bo jeśli podłączę głośniki zewnętrzne to głos jest a jeśli te głośniki odłączę to nie ma głosu... Patrzyłem w ustawienia dźwięku i wygląda na to że niby wszystko jest OK a jednak głosu nie mam... Może mógł by mi ktoś pomóc dać jakieś wskazówki co mam robić bo ja jestem trochę ciemny w tych sprawach.... Za pomoc z góry wielkie dzięki :)
Może masz uszkodzone wejście? i cały czas widzi że głośniki są podłączone?
Nie mam pomysłu szczerze.. patrzyłeś za sterownikami na stronie producenta? Może tam będzie opcja ręcznego przełączania wyjścia.
Poza tym.. u mnie w fonie czasem też się dzieje że nie zauważa że odłączyłem słuchawki.. wtedy wyciągam słuchawki tak pod kątem (nie na prosto tylko tak żeby bolec był krzywo w gnieździe podczas wyciągania - dotykał ścianki) i telefon zaczyna reagować ;) spróbuj :)