Zna ktoś może jakieś modele telefonów posiadający jednocześnie wysuwaną klawiaturę jak i klawiaturę na ekranie dotykowym?
lista tematów
Telefon
Motorola Milestone:
Motorola Milestone 2:
nie wiem,czy SE Xperia X10 Mini pro czy jakos tak chyba tez miala
o innych wiem mniej,teraz duzo produkują tego więc nie ogarniam
ja mam nokie n900 jaki 2 telefon, nie narzekalem. masz tam nawet wideo rozmowy przez skypa ktory jest wbudowany w telefon i nie trzeba instalowac dodatkowych badziewi, z ciekawych funkcji to transmiter fm a reszta praktycznie podobna do n97 z tym ze n900 jest na linuxie
Nie ufam motorolom, miałam kiedyś jedną.. ;)
MichaU: ja mam nokie n900 jaki 2 telefon, nie narzekalem. masz tam nawet wideo rozmowy przez skypa ktory jest wbudowany w telefon i nie trzeba instalowac dodatkowych badziewi, z ciekawych funkcji to transmiter fm a reszta praktycznie podobna do n97 z tym ze n900 jest na linuxie
Dla mnie może nie mieć skypa, transmiterów i innych dziadostw, mi chodzi tylko o podstawowe rzeczy i tą klawiaturę wysuwaną, ale też na ekranie dotykową
Blondynka?
To raczej nie ma związku z telefonem tylko z OS. Wszyscy chwalą androida za funkcjonalność. Myślę, że kwestia przyzwyczajenia.
Ja nie ufam nikomu
Lubię blondynki
Słucham???
Jestes gorąca, nie powinno być problemu z reakcją na ciepło...
Mniemam, że miałaś na myśli czy jest to ekran w technologii oporowej czy pojemnościowej ?! Jest to ekran pojemnościowy czyli ten uznany za lepszy
Małe sprostowanie odnośnie ciepła:
Ruchalne, faceci je lubią, tak
Yyy, nie znam się na tym nie wiadomo jak, ale ogólnie to przykładowo iPhone reaguje na paluchy, na rysik nie, a inne reagują na rysik. Mój musi mi reagować na rysik [czyt. ołówek, paznokcie] :)