witam mam pytanko jak w miare prosty sposob oddzielic sciezke dzwiekowa od filmu? dzieki z gory za pomoc
lista tematów
jak oddzielic sciezke dzwiekowa od filmu
Jacek80: Patrishia:Podepnę się.
A jest sposób na wtopione napisy w film?
Ale co chcesz zrobić z tymi napisami... Usunąć je z filmu, czy zrzucić do pliku?
Z tym drugim nie ma szans, a usunąć je możesz tylko przez obcięcie kadru filmu o wysokość napisów, co za tym idzie, stracisz sporo szczegółów
To nie przejdzie, bo napisx były nie na tym czarnym fragmencie taśmy a na obrazie. Kwestia była się ich pozbycia, bo były po np węgiersku a ja chciałam polskie lub ang. ;-) Dzięki za odpowiedź.
Ore wa, yurusaretai n da to omou. Un, ore wa yurusaretai
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
W tym problem, że ten film akurat co mam na myśli nie miał tego fragmentu kliszy, bo był w innym formacie, co skutkowało tym, ze napisy były na filmie, na ruchomym obrazie. Nie da sie wiec zmienić napisów na odpowiedni kolor, chyba, że jest przeźroczysty.
Patrishia: W tym problem, że ten film akurat co mam na myśli nie miał tego fragmentu kliszy, bo był w innym formacie, co skutkowało tym, ze napisy były na filmie, na ruchomym obrazie. Nie da sie wiec zmienić napisów na odpowiedni kolor, chyba, że jest przeźroczysty.
chcesz do obejrzenia czy do prezentacji?
bo chodziło mi o to zebyś ściągnęła pl napisy i zmieniła ich kolor w odtwarzaczu jak dobry kolor ustawisz nie przeszkadza w oglądaniu, poza tym na necie są normalne wersje:)
Ore ni wa, dare mo tasukerarenai to omou n da. Kazoku darou ga, nakama darou ga. Dare mo.
Konto usunięte: chcesz do obejrzenia czy do prezentacji?
bo chodziło mi o to zebyś ściągnęła pl napisy i zmieniła ich kolor w odtwarzaczu jak dobry kolor ustawisz nie przeszkadza w oglądaniu, poza tym na necie są normalne wersje:)
Oj, bo ja mialam Palacza Zwlok z jakimis dziwnymi napisami, nic nie czailam ani po czesku ani po tamtemu, a dosc trudno mi bylo zdobyc ten film, choc i tak juz stracilam, więc łotewa. Tak na przyszlosc bylam ciekawa. :-)
Patrishia: Oj, bo ja mialam Palacza Zwlok z jakimis dziwnymi napisami, nic nie czailam ani po czesku ani po tamtemu, a dosc trudno mi bylo zdobyc ten film, choc i tak juz stracilam, więc łotewa. Tak na przyszlosc bylam ciekawa.
no to mówie szukasz napisów pl, a w takim bestplayer zmieniasz kolor napisów na czerwony i jest gitez